RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#76386  Szerző: lambda

djlacee írta:A sima Juventus is ilyen?:
http://soundcloud.com/gepardlacee/annyi ... e-zene-van
A zenével nincs különösebb baj, bár kétségtelen, hogy nem passzol a Juventus zenei arculatához! Ami szerintem már zavaróbb -ahogy hallom- ez extended vagy club edit, ráadásul megvágva sincs, de még csak az adásvezérlővel sincs beállítva hogy "hamarabb"
ússzon rá" a következő dal, az ilyen 1 perces tam-tam részek nem épp rádióba illőek!
 #76380  Szerző: szemilan

A Kapuvárin szokott lenni ilyen külön Discos cucc néha. Szerintem ez csak a 94.5 ment le.
 #76379  Szerző: djlacee

Gyerekek, én a zenére gondoltam, de ha így meggyőzőbb:
http://soundcloud.com/gepardlacee/annyi ... -zene-van2
 #76378  Szerző: donder

:o kegyetlenül el lett cse*zve... :mellow:
 #76281  Szerző: akos9277

Jozsfm964 írta:Sztereoban RDS-el? Győr melyik területén? Erre kíváncsi lennék :) Valahol nekem is sikerül behozni RDS-el de mono. Kár érte... anno még lehetett jó minőségben fogni Győrben is... lehet nincs engedély rá... nem tudom. Anno még a helyi 103,1 akkor még BMC adta négy órában a Juventus Plust... azóta a 89,5-nek kapufa...
Cinka Panna u. 2 ;) . A BMC gazdasági okok miatt vette át a Juventust anno..
 #76202  Szerző: szemilan

A mai nap többször is előfordult, hogy max 1 másodpercre csendet sugároztak. Az AH-nál van a problem, vagy a rádiónál ?

Sting koncert 1 órán keresztül megszakítás nélkül :D Most megy.
 #76180  Szerző: FLaci81

Promenád írta:
FLaci81 írta:
lali87 írta:Szeretnéd mi??? Így is túl sok van!!! Középhullámra amennyit csak akarnak, de a jó rádiókat (amennyi még maradt) ne b***k el.
Ez egy kicsit off, ezért sorry, de még mindig azt mondom, picit lehet hülye a felfogásom, de a "K" betűs főleg beszélgetős rádiókat csak a középhullámra (Katolikus, Klubrádió, Kossuth), hogy a kb. a 70-80 éves idős emberek a régi megszokott csak középhullámot tudó rádiójukon tudják hallgatni, amúgy is csak beszélgetéshez felesleges sztereó, na meg FM sáv, na meg így a "jó rádióktól" veszik el a frekiket.
OFF Szerintem abból indultak ki hogy, itt vannak a mobiltelefonok, mp3-lejátszók amikkel már rádiót is hallgathatsz. Csak egy a bökkenő : ezek csak FM-t vesznek, nem fogod soha rábírni AM-re egyiket se. Azért ezeket a talkradio formátumú rádiókat nem csak a 80 éves nénik és bácsik hallgatják... ;) Azt aláírom bőven elég lenne monoban sugározniuk. ON
Való igaz, pl. édesapám a maga 52 évével is hallgatja, ebben egyetértünk. :)

Na de most már tényleg ON :)
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 260