RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102028  Szerző: bumfan

Átalakítás alatt a www.bumerang.hu oldal. A Neo-s dolgok nagyrésze már lejött az oldalról. Az adások, a videók, a képek mind fent vannak ( azok a műsorvezetők tulajdonai ). Még ott van a logó mögött a 100.8, de gondolom, az is le lesz szedve. :)
 #102023  Szerző: kerek1radio

Kb. egy fél évvel ezelőtt beszélgettem a Class FM-nél egy szakival (háttéremberrel), aki azt mondta, hogy bár a tinik számára a rádió tulajdonképpen csak egy zene doboz és semmiféle más funkcióját nem ismerik el, de a 20 feletti korosztály egy bizonyos idő eltelte után elkapcsolja az adott rádióállomást, ha nem történik valami éppen akkor, amikor tényleg hallgatni szeretné és nem csak a háttérben kell mocorognia a rádiós doboznak... Nem tudom, hogy ezen a fórumon mi az átlagéletkor, de úgy hiszem, hogy néhányan komolyan úgy gondolják, hogy a rádió csak a zenéről kell, hogy szóljon. Nos, ők tévednek! Egy rádió csak úgy tud ma Magyarországon életben maradni, ha a programing túlmutat a zenei kínálaton... Nagyon fontos és értsétek meg, hogy ha egy rádióban nincs valamilyen formában tartalom és az adott tartalom nincs kidolgozva, akkor az a rádió... HALOTT!!! (pl: Ezzel szenvedek én is... )
 #102021  Szerző: Gabeedj

Csokie vigyázz a könnyeddel eláztatod a szobát. :)
 #102020  Szerző: mikrofonos

mimi írta:Azért el ne jussunk már oda, hogy a csődvédelem alatt álló, gyakornokokkal működtetett, összevisszazenét sugárzó jövőkép nélküli rádiót emeljük piedesztálra...
Végre egy józan vélemény!
Nem tudom mire megy ki ez az agónia. Számomra már csak a kérdés, hogy miből fizetik az Antenna Hungáriát?
 #102019  Szerző: mimi

Azért el ne jussunk már oda, hogy a csődvédelem alatt álló, gyakornokokkal működtetett, összevisszazenét sugárzó jövőkép nélküli rádiót emeljük piedesztálra...
 #102018  Szerző: benjamin

Amióta csak zene szól,egyre több boltban hallom a neot.
 #102017  Szerző: DeathStone

Bocs. Megkövetem magam. Elnézést kérek.
 #102014  Szerző: csokie

Sírtam az utolsó két hozzászóláson :) :) kösz srácok a reggeli jó kedvet, ti jobbak vagytok mint a bumeráng. :)
 #102013  Szerző: Gabeedj

Hallgatottsági adatok biztos csökkenést mutatnak majd,de járok itt ott és elég sok helyen , (ahol nincs helyi rádió) NEo fm-et hallani .Meglepő picit,de kicsit mutat valamit.Zenére igény van és nem baj,ha van benne nem agyon játszott zene vagyis érdemes zeneileg frissülni néha napján.Van út a régi csapat távozása után is(ha újak jönnek,ha jönnek). Mindenki pótolható .Ha Neo megy és jön helyette új vagy éppen Neo folytatás lesz,akkor is elengedhetetlen ,hogy változás legyen rádiózásban(gondolat,szemlélet,üzletpolitika).
 #102012  Szerző: radiogyuri5600

Délután elég fura zenék mentek,most viszont a meg szokott rotáció.
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 584