RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#135355  Szerző: roxyfun

Az utobbi hónapokban a Juventuson nagyon sok a szöveg. Este 8 után hallgathatatlan mert csak szövegelnek hétvégén a reggeli órákban csak a szöveg megy. Nektek mi a véleményetek?
 #134147  Szerző: mihalylovics

egon2 írta:A Sláger TV-nek van valami köze az egykori Sláger Rádióhoz?
Ha jól tudom, csak névazonosság.
 #134146  Szerző: egon2

A Sláger TV-nek van valami köze az egykori Sláger Rádióhoz?(Az EMMIS (Az egykori a magyarországi Sláger Rádiót is üzemeltető )megvehetné a Juvit vagy a Class Fm-et?
 #134145  Szerző: dkemeny77

LuciFerko írta:Lesz malatós a Juvén? :D
:D :D
A Sláger Tv Top 10 alatt inkább slágeresebb zeneszámok szóltak, volt még ha jól hallottam kis Pet Shop Boys is. Voltak benne új slágerként beharangozott remekművek (kb 3-4 hónapos zeneszámok a címszó alatt).

Nekem tetszett a válogatás, bár erősen egyezik véleményem szerint a normál Juventus zenei irányzattal. Gondolom ez inkább a reklámra mehet ki...
 #134144  Szerző: LuciFerko

Lesz malatós a Juvén? :D
 #134143  Szerző: dkemeny77

admin írta:
dkemeny77 írta:Sláger Tv - Juventus Rádió
Pont az előbb mondott be valamit a műsorvezető, a sláger tv top 10 - ről (pont erre kapcsoltam oda).

Lehetséges hogy egy a tulaj?

UPDATE: Most ez a műsor neve hogy Sláger Tv TOP10? A signal szerint így van...
Ezt én már nem értem
igen, asszem van valami tulajdonosi összefonódás az ayudate kapcsán (vagy a sportklubbal és a doqval van? lehet, keverem). mondjuk sima partneri viszony is lehet.
Köszönöm!
 #134141  Szerző: markfelt

dkemeny77 írta:Sláger Tv - Juventus Rádió
Pont az előbb mondott be valamit a műsorvezető, a sláger tv top 10 - ről (pont erre kapcsoltam oda).

Ezt én már nem értem
igen, asszem van valami tulajdonosi összefonódás az ayudate kapcsán (vagy a sportklubbal és a doqval van? lehet, keverem). mondjuk sima partneri viszony is lehet.
 #134140  Szerző: dkemeny77

Sláger Tv - Juventus Rádió

Ezt én már nem értem
 #133441  Szerző: djlacee

A Parton meg Juventust reklámoznak
 #133439  Szerző: kukac

Miert ne lehetne? Szemelyi kapcsolat van, a zenei adatbazis egy volt juventuszos allomastol van (bar a zenei profil es a format nem egyezik, de kapcsolat meg lehet).
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 260