RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#112909  Szerző: djlacee

Kitöröltem a másik hozzászólásodat, ha nem gond.

Mellesleg SySERR ezen a fórumon is jelen van, reméljük reagál majd valamit
 #111734  Szerző: orrhang

Sziasztok!
Hamarosan induló netrádióhoz keresünk kollégákat! Szándékosan írtam kollégákat, mert csak olyanok jelentkezését várjuk, akik alázatot éreznek a szakma iránt. Lehetsz fiatal/öreg/leány/fiú/kezdő/profi, a lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz és jó hangod legyen.
Bemutatkozó levelet (nem önéletrajzot) és hanganyagot várunk a kissradionet@gmail.com e-mail címre.

Ha nem jó helyre írtam volna, légyszi tájékoztassatok róla, hol tehetem közzé a felhívást!
köszi
 #111177  Szerző: Glenn

A kilencvenes évek elején a Tilossal egyidőben működő (csak néhány adást megérő) budapesti kalózrádiónak volt ez a neve. Illetve fordítva: Szokol Rádió. :)
 #110955  Szerző: molnarb

A megrendelő így kérte... :S Egyébként köszönettel fogadnánk az építő jellegű kritikákat.
 #110941  Szerző: frekivadasz

Épp hallgatom.. szerintem is jól össze van rakva, gratula!

Egy apró észrevétel: a Jalapeno reklámban azt a 'j'-t nem 'h'-nak kellene ejteni? Ha jól tudom, az egy spanyol paprikanév :)
 #110939  Szerző: molnarb

Köszi... ;)
 #110919  Szerző: galga

Molnár B!

Király az app és a rádió is! :yeah: Upc digitálisra is felmehetnétek, nagyon jó lenne. Csak így tovább. Pár beülős helyen Csongrádon, Szentesen is hallottam már szólni netről a rádiótokat.

http://szifon.com/2013/02/14/magyar-fej ... artyradio/
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 99