RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#160861  Szerző: noartist

admin írta:Igazán szólhatna napi 4 óra 23 percben is Pécsről.
Ha lenne egy jól bejáratott rádióm, mi a fenéért adnám el? Főleg, ha mondjuk ismerném a történet hátterét.
Nyilván megy annyira jól, hogy ne passzolja el az egészet.
 #159560  Szerző: Gr3g0ry

small írta:Pécs illetve Békéscsaba megvette a névhasználatot anno. nem sok értelme lenne váltani ameddig le nem jár.
Úgytudom hogy kb 10 évig érvényes(vagy legalábbis amíg fizetik a évenkénti használati díjat,vagy nem mondják le).
 #159463  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:Egy névlajstrom nem lehet több cég tulajdona, nem lehet egy szerződésbe beleírni, hogy "akkor ez mostantól a tied, a tied, a tied, meg a tied is".

Én erről egyébként nem, pontosabban nem ezt hallottam, valamelyik helyi brigád persze vélekedhet így.
én sem voltam ott amikor ez történt, viszont akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért van ez még így?
2 évig nem lesz - nem is lehet - trú hálózat, szóval gondolom addig leszarják nagyjából.
Volt már a két éves-szabályra ellenpélda (pl. Balatonfüred, Szfehérvár), most konkrétan nem tudom, hogy ebben a pályázati kiírásban szerepel-e ez a tiltás, vagy sem - nem csodálkoznék, ha nem szerepelne...
 #159431  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:Egy névlajstrom nem lehet több cég tulajdona, nem lehet egy szerződésbe beleírni, hogy "akkor ez mostantól a tied, a tied, a tied, meg a tied is".

Én erről egyébként nem, pontosabban nem ezt hallottam, valamelyik helyi brigád persze vélekedhet így.
én sem voltam ott amikor ez történt, viszont akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért van ez még így?
2 évig nem lesz - nem is lehet - trú hálózat, szóval gondolom addig leszarják nagyjából.
 #159420  Szerző: kukac

én sem voltam ott amikor ez történt, viszont akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért van ez még így? - mondjuk ha hálózatba teszik, akkor mindegy is - bár pont a pécsit valószínűleg nem fogják...
 #159417  Szerző: kukac

• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 482