RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#71838  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

chromsix írta:
LuciFerko írta:egyenlőre
az anyját neki elgépeltem! :D
OFF:
Nem írtad el. Jól írtad. Ebben az esetben az egyelőre szót kell használni. Akkor lenne "egyenlőre", ha valami részegység meghatározását akarnád leírni, azaz egyenlőre=egyenlő részre osztott torta...

Na de vissza a témához [ON]:
Arra kíváncsi leszek, hogy visszatér-e a Roxy. Meg hogy ennek a frekiharcnak mi lesz a vége. RadioCafé végleg megszűnik? Netes adás is leáll?
 #71830  Szerző: chromsix

LuciFerko írta:egyenlőre
az anyját neki elgépeltem! :D
 #71827  Szerző: Mikee0824

Én már semmin sem lepődnék meg.
 #71826  Szerző: LuciFerko

chromsix írta:egyenlőre
:gülü2:
 #71823  Szerző: chromsix

boly írta:A Rádió Café helyett valószínűleg a Roxy Rádió lesz, mert Ti nem tudjátok, de nagy tárgyalásokat folytatott a Roxy tulajdonosi köre velük!
Nem mindenki tartozik bele a körbe! Vannak olyan dolgok amik (egyelőre) nem publikusak és nem véletlenül. Muszáj úgy fogalmazni, hogy "én tudok valamit de nem mondom el"? Jobb inkább akkor :sealed:
 #71818  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

admin írta:Elképzelhető, hogy 1 órát siet az adáslebony órája? Már másodszor hallom, hogy a műsorvezető eltéveszti.
Persze nyilván ez most a legkisebb gond...
Régebben a Rise-on volt egy hasonló érdekesség a balhé körüli időkben, amikor még ment a 88.1-en.
Vasárnap 17:45-kor lementek a 19:00-ra tervezett hírek, majd Müller Attila másfélszer elmondta a programajánlót. Aztán egy kis csend, majd zene...
 #71807  Szerző: Dani

boly írta:A Rádió Café helyett valószínűleg a Roxy Rádió lesz, mert Ti nem tudjátok, de nagy tárgyalásokat folytatott a Roxy tulajdonosi köre velük!
Ha ez igaz,ez nem rossz hír annyira. :)
 #71805  Szerző: markfelt

Ja, most hallom, hogy ismétlés. Már a Piknik is. :(
 #71804  Szerző: lali87

Már órát állítani sincs pénz az EMG-nél :lol: :lol:
 #71802  Szerző: markfelt

Elképzelhető, hogy 1 órát siet az adáslebony órája? Már másodszor hallom, hogy a műsorvezető eltéveszti.
Persze nyilván ez most a legkisebb gond...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 36