LewyDee írta:ui.: Még valami, R1es sztorit nem ismerem, de a itt a Risenak igaza van..Itt tért cigányútra az uzsonna.

LewyDee írta:ui.: Még valami, R1es sztorit nem ismerem, de a itt a Risenak igaza van..Itt tért cigányútra az uzsonna.
PeterHz írta:Kedves LewyDee!Kedves Hertz Péter!
Üdvözöllek!
Hertz Péter vagyok a PontFM volt műsor vezetője, és a RiseFM által, jogtalanul használt ID hangja.
Egy rövid eszmefuttatás:
A RiseFM szolgenje: Ha a zene nem elég...
A PonTM szlogenje: A zene Pont elég!
Ha nem látod a párbeszéd funkcióját ennek a két szlogennek (amitől ez média hack) akkor nem tudok mit mondani.
A két szlogen különálló szellemi termék.
A Rise felvetett valamit és a PontFM megválaszolta. Lehet, hogy számodra ez pofátlanságnak tűnik, de emlékezz vissza a Vodafone és (akkor még) Westel reklámháborújára.
Az is ugyanezen az elven alapult.
Hogy a Rise felhasználta egy az egyben azt at effektezet szlogent, a PontFM adásából feléve, az jogilag aggályos.
Sőt. A Rádió1-es Disco's Hit műsorrészlet is engedély nélküli felhasználás volt.
Hidd el, hogy ezért is kapnak majd az arcukra. A legjobb tudomásom szerint mindkét irányból megtették a szükséges jogi lépéseket.
Tehát: miről is beszélünk? Ki lopja a mit?
Akkor lett volna szlogenlopás ha azt hallod, hogy PontFM, Ha a zene nem elég...
Itt egyedül a RiseFM nem volt fair.
A Rádió1-es beszólásért, és a PontFM-es média hack-ért max. etikátlanságot kiálthatnál, de nem farkast...
LewyDee írta: Mi az hogy ki adott engedélyt? Egy lopott szlogenre mit vagytok büszkék? SzánalmasHa a zene nem elég.
JoNeS írta:ühüm...Mi az hogy ki adott engedélyt? Egy lopott szlogenre mit vagytok büszkék? Szánalmas
Lehet jó a video, de kérdem én:
Ki is adott engedélyt a Pont FM szlogenjének és szignáljának hangbéli megjelenítésére?
Komolyan nyomják!!!
JoNeS írta:ühüm...Ahogy várható volt igen csak 10 pontos lett az új szlogen...
Lehet jó a video, de kérdem én:
Ki is adott engedélyt a Pont FM szlogenjének és szignáljának hangbéli megjelenítésére?
Komolyan nyomják!!!
Cicoo írta:Azért csak nem.. a vég egyben egy új lehetőség kezdete. Itt van a 88,1. Tiszta lappal lehet indulni és végre egy igazi szakmaiságon alapuló rádiót összehozni. Kérdés, hogy a mai elkorcsosult (máónikán és józsi BALÁZS-on szocializálódott), törtető és egymást tipró társadalom mennyire lenne vevő egy ilyenre, pláne hogy ha már csak a zene is PONT elég...JoNeS írta:Baromi jó lenne ha a rádiós szakma is a rádiózásról is szólna.Erre szerintem még várhatunk egy keveset..Mentalitásban kéne változni, úgy alapvetően, és akkor talán történne valami.. Egyelőre profithajhászás és vakítás van, minőség nincs.
JoNeS írta:Baromi jó lenne ha a rádiós szakma is a rádiózásról is szólna.Erre szerintem még várhatunk egy keveset..