RADIOSITE Fórum

• Rádió 6 - Százhalombatta - 101.3 MHz

#55396  Szerző: Klamancsek

Pasa írta:Viszont akkor tök mindegy, hogy ki üzemelteti. Ez egy érdi rádió továbbra is. Battára sem sugározhat (kivéve az átszóródó jelet), mivel vételkörzetmódosítás se történt. Jól mondom?
ha visszaolvasol ennek a topic-nak az elejére, akkor kiderül, hogy vételkörzet és teljesítmény módosítás is történt 2007 novembere után!
 #55391  Szerző: Pasa

Viszont akkor tök mindegy, hogy ki üzemelteti. Ez egy érdi rádió továbbra is. Battára sem sugározhat (kivéve az átszóródó jelet), mivel vételkörzetmódosítás se történt. Jól mondom?
 #55386  Szerző: Klamancsek

Miután nem akarom a Lakihegy topic-ját rongálni azzal, hogy ott tárgyaljuk meg a R6 hovatartozását, itt írom le, hogy helyi kereskedelmi rádió, de nem lehet csak battai, hiszen a sugárzási engedély a Junior óta Érdre szól! Nyilván battai is, ha már megvette az önkori, hiszen magáénak érzi... Így aztán csak a helyi kereskedelmi jelző állja meg a helyét, a városi hovatartozás keményebb dió és inkább a hatóságon múlik.

A radiosite besorolásával sem értek egyet, hiszen a regionálishoz kicsinek tartom és nem is egybefüggő a besugárzott terület, így aztán talán a hálózatos besorolás lenne a legtalálóbb, hiszen 2 külön körzet jut 2 frekire és az adásmenet is a hálózatos sugárzásnak felel meg.
 #54988  Szerző: csokie

Hát kétségtelen, hogy az erőmű valamelyik tornyán lenne a legjobb, ha ott lenne az adóantenna, de mivel a villámok rendre eltalálják valamelyiket mindig, (pl azt az óriási nyári zivatart battán, fél percenként óriási csatt, és villanás) ezért nem lenne annyira jó ott, meg gondolom hogy vissza kéne venni a kakaóból, mert akkor simán beterjedne BP-re a 101.3.
 #54949  Szerző: ropi21

csokie írta:(úgy hallottam, hogy Ófaluból került át a battai Posta tornyára.)
ha a posta közben található pár méteres régi oszlopra gondolsz (amit kb nem is tudom, hogy létezik-e még), oda nem sok értelme volna bármit is feltenni
annál sokkal szerencsésebb lehetőségek találhatóak a környéken (többek között a jelenlegi állapot)
 #54908  Szerző: Klamancsek

nem helyeztünk át semmit, minden a régi...
:)
 #54907  Szerző: LuciFerko

Áááá ez a fonyódi juventus :S
 #54905  Szerző: LuciFerko

jön itt is gyengén BP felé állított V yagival :)
 #54881  Szerző: csokie

Meglepődve tapasztalom, hogy Budapest-Kelenföldön is szépen lehet fogni telóval a 101.3-at, eddig csak autóval tudtam megfogni, most viszont az utóbbi időben mindig, tehát nem terjedés. :)
Kérdésem lenne a következő: áthelyezték-e az adóantennát, vagy valami más oka van?

(úgy hallottam, hogy Ófaluból került át a battai Posta tornyára.)
 #53900  Szerző: benjamin

Kár hogy dósa marianna elment a csapatból. :(
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 25