RADIOSITE Fórum

• Informatika

#170154  Szerző: altermanus

Kaptam egy routert, üzemeljem be, nézzük meg mit tud. TP-LINK TL-WR841N... Szofver 8-as verzió, és nem hajlandó felismerni a modemet és így nincs net. Most ilyenkor mi van, ha van nekem egy TP-LINK TL-WR740N-es router 4-es verzióval, ami felismeri a modemet, van net?
 #169627  Szerző: noartist

altermanus írta:Vajon mit lehet azzal kezdeni, ha a facebookon kiírja a böngésző, hogy
Ez a weboldal lelasítottam a böngészőt.
Windows 7, 64bites rendszer, a program is 64 bites. 2x2GB ram, 2x2.2Ghz proci, vírus nincs a gépen. És kezdek kifogyni az ötletekből...
Böngésző: Mozilla Firefox
Lehet a Firefox is. Indokolatlanul belassult a Windowsos verzió az elmúlt időszakban, lehet alatta akármilyen vas, egyre rosszabb. Kár érte, de már sajnos a legújabb IE is fürgébb nála itt-ott.
 #169625  Szerző: Gr3g0ry

altermanus írta:Vajon mit lehet azzal kezdeni, ha a facebookon kiírja a böngésző, hogy
Windows 7, 64bites rendszer, a program is 64 bites. 2x2GB ram, 2x2.2Ghz proci, vírus nincs a gépen. És kezdek kifogyni az ötletekből...
Zárd be a fület és nyiss egy újat. :D
 #169618  Szerző: joe

1. kerülni kell az FB-t...az oldalon megjelenő egyre több beágyazott reklám megjelenítése iszonyatos sok hardver kapacítást igényel...
2. figyelmen kívül hagyod az üzenetet és vársz szépen...
3. új PC-t vásárolsz, hogy tudjál "fészbúkozni"...(2 magos proci lassan már webböngészésre sem alkalmas)...
 #169615  Szerző: altermanus

Vajon mit lehet azzal kezdeni, ha a facebookon kiírja a böngésző, hogy
 #169483  Szerző: noartist

nyikolaj írta:A kérdésem a következő: Volt ugye anno az msn..mivel megszünt(átalakult-beolvadt) nem nagyon találok rá a régi fényképekre amik szerepeltek az msn rendszeremben. De ilyen volt még a myclub oldal is. Ezekre már hidegvizet lehet inni ugye?
Pontosan.
 #169480  Szerző: nyikolaj

A kérdésem a következő: Volt ugye anno az msn..mivel megszünt(átalakult-beolvadt) nem nagyon találok rá a régi fényképekre amik szerepeltek az msn rendszeremben. De ilyen volt még a myclub oldal is. Ezekre már hidegvizet lehet inni ugye?
 #169458  Szerző: noartist

iOS-ről van szó, tehát ezen a téren nehezebb belepiszkálni.
 #169454  Szerző: patrikeskiss92

Gr3g0ry írta:
noartist írta:Most komolyan, basszus, 2017-ben nem lehet letiltani a hűdeokos telefonok korában a rejtett számról hívogatókat? Eleve semmi értelme az egésznek, erre még etetjük is a trollokat, legalábbis az orruk előtt húzzuk a mézesmadzagot.
Avast mobile security-nek pl. van telefonszám-blokkolója(én ott a rejtettszámokat blacklist-re vettem). :D
+1

Én is azt használom, és most is jó :)
 #169446  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta:Most komolyan, basszus, 2017-ben nem lehet letiltani a hűdeokos telefonok korában a rejtett számról hívogatókat? Eleve semmi értelme az egésznek, erre még etetjük is a trollokat, legalábbis az orruk előtt húzzuk a mézesmadzagot.
Avast mobile security-nek pl. van telefonszám-blokkolója(én ott a rejtettszámokat blacklist-re vettem). :D
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 330