RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#113068  Szerző: Chucky

mihalylovics írta:Ahogy hallgatom az adást (URH-n), olyan, mintha netről reléznék, pillanatokra meg-meg akad. Már több alkalommal is tapasztaltam. Ez normális jelenség?
Valamelyik este néztem, a netes stream késik az FM-hez képest, tehát nem hiszem, hogy onnan veszik.
 #113067  Szerző: mihalylovics

Ahogy hallgatom az adást (URH-n), olyan, mintha netről reléznék, pillanatokra meg-meg akad. Már több alkalommal is tapasztaltam. Ez normális jelenség?
 #113040  Szerző: Sakál

samsung írta:
asr27 írta:Ha jól hallottam Andro lesz ma este a Face Night Showban. Akkor gondolom már nincs a Rise-nál.
Ennyi erővel Bárány Attila se a Rádio 1-nél :D
Ettől függetlenül tényleg nincs már ott.
 #112984  Szerző: samsung

asr27 írta:Ha jól hallottam Andro lesz ma este a Face Night Showban. Akkor gondolom már nincs a Rise-nál.
Ennyi erővel Bárány Attila se a Rádio 1-nél :D
 #112972  Szerző: asr27

Ha jól hallottam Andro lesz ma este a Face Night Showban. Akkor gondolom már nincs a Rise-nál.
 #112950  Szerző: Chucky

Hosszú szünet után tegnap éjféltöl, azaz ma hajnalban ismét volt élő buliközvetítés!:-)
 #112816  Szerző: fürgeürge

Azt kell hogy mondjam, hogy Kőváry Anett nagyon jó. Örülök, hogy már nem csak hírszerkesztőként hallani, sokkal többet meg tud mutatni magából és ez jól áll neki. A mai műsor is nagyon jó volt, laza, pörgős, jól járt vele a Radio Face. Csak tartsák is meg. :yeah:
 #112177  Szerző: asr27

ryan írta:Kérlek szépen: vagy beszélnek erről normálisan, vagy sehogy. A végén meg még be is mondani, hogy hát mi amúgy vidámak vagyunk. :ayfkm:
Nem azt mondja, hogy hát mi amúgy vidámak vagyunk, hanem azt, hogy "mi mindig vidámkodni szoktunk". Nincs ebben semmi bunkó. Mondták azt is, hogy maximális tiszteletük.
Talán sírni kellene a műsor alatt vagy mit szeretnél? :gülü2:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 174