...na, csak nem megint skizózás megy, ahogy admin mondaná?...
Álmok és tervek nélkül lehet élni, de nem érdemes...
LuciFerko írta:ilyen Magyarország...Ferb írta:Én új vagyok itt, és csak érdeklődöm... Honnan a fenéből veszitek, hogy hamis adatokat szolgáltatnak? Miért tennének ilyet? Jobb lenne attól bárkinek is? Meg ezt nem egy független felügyelet méri? Ez meg amúgy egy tök jó kis rádió, és ahogyan visszaolvastam a kommenteket, valakinek ez nagyon szúrja a szemét...nagy úr az irígység.
Ferb írta:Én új vagyok itt, és csak érdeklődöm... Honnan a fenéből veszitek, hogy hamis adatokat szolgáltatnak? Miért tennének ilyet? Jobb lenne attól bárkinek is? Meg ezt nem egy független felügyelet méri? Ez meg amúgy egy tök jó kis rádió, és ahogyan visszaolvastam a kommenteket, valakinek ez nagyon szúrja a szemét...nagy úr az irígység.
Rony írta:Hamis statisztikai adatszolgáltatása wamzerokat meg sehol sem szeretik.
278. § Aki a valóságnak meg nem felelő statisztikai adatot szolgáltat, avagy az adatszolgáltatással kapcsolatban a
valóságnak meg nem felelő felvilágosítást ad, vétséget követ el és egy évig terjed szabadságvesztéssel, közérdek
munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
Bocsánat,legutóbb nem a megfelelő paragrafust másoltam be. Ez az ideillő a hallgatottsági adatokkal kapcsolatban.
Rony írta:Igen,tudom az említett rádiók kereskedelmiek voltak,de itt a hallgatottság miatt hoztam fel példának.Nem lehet hallgatottságban összehasonlítgatni több száz watt és <1 watt teljesítményű adókat..lehet akármilyen jó, ha max kocsiban lehet normálisan fogni..Miskolc meg nem Budapest, 20 perc alatt át lehet autózni rajta...