RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#72670  Szerző: csokie

...na, csak nem megint skizózás megy, ahogy admin mondaná?...
 #72664  Szerző: faingyőző

LuciFerko írta:
Ferb írta:Én új vagyok itt, és csak érdeklődöm... Honnan a fenéből veszitek, hogy hamis adatokat szolgáltatnak? Miért tennének ilyet? Jobb lenne attól bárkinek is? Meg ezt nem egy független felügyelet méri? Ez meg amúgy egy tök jó kis rádió, és ahogyan visszaolvastam a kommenteket, valakinek ez nagyon szúrja a szemét...
nagy úr az irígység.
ilyen Magyarország...
 #72601  Szerző: LuciFerko

Ferb írta:Én új vagyok itt, és csak érdeklődöm... Honnan a fenéből veszitek, hogy hamis adatokat szolgáltatnak? Miért tennének ilyet? Jobb lenne attól bárkinek is? Meg ezt nem egy független felügyelet méri? Ez meg amúgy egy tök jó kis rádió, és ahogyan visszaolvastam a kommenteket, valakinek ez nagyon szúrja a szemét...
nagy úr az irígység.
 #72596  Szerző: Ferb

Én új vagyok itt, és csak érdeklődöm... Honnan a fenéből veszitek, hogy hamis adatokat szolgáltatnak? Miért tennének ilyet? Jobb lenne attól bárkinek is? Meg ezt nem egy független felügyelet méri? Ez meg amúgy egy tök jó kis rádió, és ahogyan visszaolvastam a kommenteket, valakinek ez nagyon szúrja a szemét...
 #72556  Szerző: chromsix

A francot se érdekli a statisztikai adat a netes rádiónál, ha ezzel akarnak ügyeskedni akkor csak nyugodtan, de kétlem hogy ezzel tényleg van valakinek ideje, kedve játszani. Mindegy, hogy 20 vagy 30 hallgató. Hülyeség az egész, pláne nem büntetőkategória ilyen pitiáner ügyben.
 #72475  Szerző: LuciFerko

Rony írta:Hamis statisztikai adatszolgáltatás
278. § Aki a valóságnak meg nem felelő statisztikai adatot szolgáltat, avagy az adatszolgáltatással kapcsolatban a
valóságnak meg nem felelő felvilágosítást ad, vétséget követ el és egy évig terjed szabadságvesztéssel, közérdek
munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Bocsánat,legutóbb nem a megfelelő paragrafust másoltam be. Ez az ideillő a hallgatottsági adatokkal kapcsolatban.
a wamzerokat meg sehol sem szeretik.
 #72471  Szerző: Rony

Hamis statisztikai adatszolgáltatás
278. § Aki a valóságnak meg nem felelő statisztikai adatot szolgáltat, avagy az adatszolgáltatással kapcsolatban a
valóságnak meg nem felelő felvilágosítást ad, vétséget követ el és egy évig terjed szabadságvesztéssel, közérdek
munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Bocsánat,legutóbb nem a megfelelő paragrafust másoltam be. Ez az ideillő a hallgatottsági adatokkal kapcsolatban.
 #71529  Szerző: LuciFerko

Ennek fényében mekkora bűnt követtem el, mikor anno töröltem ezt a topikot? :S
 #71528  Szerző: LP1200

Kedves Rony!

Azt javaslom, hogy inkább tanuld meg a törvény minden egyes szavát értelmezni, mert nem értesz hozzá.

Felháborító ez a sok személyeskedés, ami ezen az oldalon folyik, ez az oldal nem radiosite??? Szerintem igen. Nem pedig személyeskedő site, mint ahogy azt egyesek gondolják. Nem értem, hogy az oldal vezetői, miért nem állítják mér le végre a személyeskedést??????
Miért engedik, hogy egy bizonyos személy többszöri figyelmeztetés, és kitiltás ellenére regisztrálni tudjon "ÁLL NÉVEN"???

Ha már ennyire jogászkodik itt mindenki, én is azt teszem.
Rágalmazás
Btk.179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a Rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.

Becsületsértés
Btk.180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.
 #71527  Szerző: TG

Rony írta:Igen,tudom az említett rádiók kereskedelmiek voltak,de itt a hallgatottság miatt hoztam fel példának.
Nem lehet hallgatottságban összehasonlítgatni több száz watt és <1 watt teljesítményű adókat..lehet akármilyen jó, ha max kocsiban lehet normálisan fogni..Miskolc meg nem Budapest, 20 perc alatt át lehet autózni rajta...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 41