RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#158044  Szerző: noartist

frekivadasz írta:Mivel ez egy üzleti vállalkozás, alapvető érdekük minél olcsóbb tartalommal kitölteni a reklámok közötti időt. Mert a közönségük átlag igényszintje miatt ezt megtehetik. Csúcsidőszakon kívül meg pláne.
Mondjuk, mióta megláttam az új Való Világ reklámját, már őket is kerülöm. Teljes mértékben kritikán aluli, gyomorforgató.
Ehhez képest a Szupervihar egy igényes szuperprodukció ezen a csatornán.
 #158041  Szerző: frekivadasz

Mivel ez egy üzleti vállalkozás, alapvető érdekük minél olcsóbb tartalommal kitölteni a reklámok közötti időt. Mert a közönségük átlag igényszintje miatt ezt megtehetik. Csúcsidőszakon kívül meg pláne.
 #158038  Szerző: noartist

Az RTL imád zs-kategóriás filmeket adni éjszaka.
Most épp a Szupervihar-Teljes megsemmisülés van terítéken.
Mi a céljuk ezekkel? Annyira gagyi izék ezek, hogy már leszinkronizálni is kár őket...
Az ismétlésnek is több értelme lenne. :)
 #157302  Szerző: noartist

Pasa írta:Én több éve nem nézek RTL Klubot. Azt nem mondom, hogy tűnjön el, mert van, akinek tetszik, csak nem értem, miért, mivel értelmes, nézhető, hiteles műsor nincs rajta évek óta. Pff...
:shock:
Házon Kívül, XXI. Század, Portré, plusz számtalan külföldi sorozat. (vagy éppen a Válótársak, ami elég korrekt lett)
Mondanám még a Híradót, de abban egészen biztosan nem fogunk egyetérteni.
 #157284  Szerző: Glenn

Én több éve nem nézek RTL Klubot. Azt nem mondom, hogy tűnjön el, mert van, akinek tetszik, csak nem értem, miért, mivel értelmes, nézhető, hiteles műsor nincs rajta évek óta. Pff...
:shock:
 #157259  Szerző: noartist

Éjszakai program: Győzike. (A főcsatornán!)
Ennél egy kimerevített RTL-logónak is több értelme lenne. Miért nem lehet valami értelmeset berakni? Valami zs-kateóriás film is jobb. Az UFO tornádó (vagy mi) is jobb agypusztítás ennél.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 199