RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#108839  Szerző: markfelt

A Helikon szerintem mindenkihez akar szólni, de gyakorlatilag így, ezzel a szerkesztéssel senkihez sem szól.

Minden tiszteletem a munkatársaiké, de ha nem lenne monopolhelyzetben, csúnyán elvérezne.
 #108837  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: Országos viszonylatban írtam, hogy nem indul fiatalos rádió!
Országos viszonylatban is kevés olyan rádió maradt, amely a Neo FM által megcélzott, idősebb korosztályhoz szólna.
Ugye azt is be kell látni, hogy hirdetői szempontból nálunk most inkább a 35-40 év felettiek jelentik a vásárló erőt.
 #108836  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
mlaszlo írta:Egyébként a Balaton mellett most melyik rádió az, amelyik ezt a korosztályt célozná meg?
Helikon?
Tudtommal a Helikon csak a Balaton nyugati medencéjében fogható, a 92.6 és a 101.3 vételkörzetében szerintem nem nagyon fogható stabilan olyan rádió, amely az idősebb korosztályt célozná meg.
 #108835  Szerző: asr27

mlaszlo írta:
asr27 írta: Megint egy 40 felettieket célzó rádió?! :gülü2: Manapság csak ennek a korosztálynak indul rádió.... :(
Valószínűleg azért, mert a Neo FM eltűnésével ez a korosztály rádió nélkül maradt.
Egyébként a Balaton mellett most melyik rádió az, amelyik ezt a korosztályt célozná meg? Fiataloknak ott a Balaton rádió, Rádió1, Rise FM, Class FM, Petőfi.
Országos viszonylatban írtam, hogy nem indul fiatalos rádió!
 #108832  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:Egyébként a Balaton mellett most melyik rádió az, amelyik ezt a korosztályt célozná meg?
Helikon?
 #108830  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: Megint egy 40 felettieket célzó rádió?! :gülü2: Manapság csak ennek a korosztálynak indul rádió.... :(
Valószínűleg azért, mert a Neo FM eltűnésével ez a korosztály rádió nélkül maradt.
Egyébként a Balaton mellett most melyik rádió az, amelyik ezt a korosztályt célozná meg? Fiataloknak ott a Balaton rádió, Rádió1, Rise FM, Class FM, Petőfi.
 #108825  Szerző: LuciFerko

asr27 írta:
milan93 írta:Nem bizos kedves RXon!A Part inkább felnőttekhez fog szólni, a Balaton meg a fialalohoz szól. :)
De meglátjuk! ;)
Megint egy 40 felettieket célzó rádió?! :gülü2: Manapság csak ennek a korosztálynak indul rádió.... :(
Szerinted melyik korosztály rendelkezik önálló, fizetésképes kereslettel?
 #108824  Szerző: asr27

milan93 írta:Nem bizos kedves RXon!A Part inkább felnőttekhez fog szólni, a Balaton meg a fialalohoz szól. :)
De meglátjuk! ;)
Megint egy 40 felettieket célzó rádió?! :gülü2: Manapság csak ennek a korosztálynak indul rádió.... :(
 #108822  Szerző: Milán

Nem bizos kedves RXon!A Part inkább felnőttekhez fog szólni, a Balaton meg a fialalohoz szól. :)
De meglátjuk! ;)
 #108821  Szerző: RXon

Ott a hozzáállással van baj...Hallgatják egyáltalán ezek magukat? :) Vagy csak konzervgyártás folyik? Nagy szarban lesznek, ha elindul a Part...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 59