noartist írta:Sszilu írta: ↑2019.03.05. 23:29
zakopanendre írta: ↑2019.03.05. 09:29
Mennyi lehet egy webrádió havi költsége? Pár tízezer max, nem?
Azért ezt a kérdést gondold át gazdasági szempontból is...
Plusz ne feledjük, hogy a Prodo nem áll valami fényesen anyagilag - a névhasználati jog pedig náluk van. Ez nem úgy működik, hogy 1-2 stábtag a hasára üt, és elindít egy netrádiót.
Nem kérdőjelezem meg egy webrádió gazdaságtalan fenntartását, de mint Music FM elszólalhatott volna a weben. Nyugodtan javítsatok ki, azért is vagyok itt, hogy tanuljak tőletek, de szerintem ha egy csatorna ésszerűen van fenntartva, akkor az kifér egy zsebből. Természetesen úgy, hogy nem alkalmaznak műsorvezetőt. Több netes rádió is megy, ahol nincs vagy csak néha van műsorvezetés, ellenben arculatilag a lehetőségeikhez képest okéban vannak. A Class úgymond felsülése elrettentőnek hathat, Balázsék is utaltak rá az R1-en, de ott a dollárt az IT és platform fejlesztések mellett a reggeli trió is elvihette (bár erről adatok ugye nincsenek) + a plakátok. Még annyival egészíteném ki, hogy ha mondjuk menne a stream és az oldalon van hirdetés (mert azért napi x ezer megtekintés hoz valamennyit egy hónapban), akkor ha nem is önfenntartó, de kézben tartható lehetett volna. Gondolom ezt én