RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#179294  Szerző: nyikolaj

Jut eszembe a Kossuthról.. Nem most történt,hanem jó 7,8 éve kb..
A lényeg,hogy éjszakás voltam és közben DX-eltem a frekik között,amikor a Kossuthon egy kellemes hangú fiatal lány beszélt az egyetemi évekről,nehézségekről majd pár perc múlva már azt mesélte,hogy mennyit kér a kuncsaftoktól az etyepetyéért, hogy finanszírozni tudja magát..mit vállal,mit nem vállal stb.. Komolyan tökre mint egy Pierre Woodman casting lett volna. Csak néztem ki a fejemből.
 #179292  Szerző: LuciFerko

Jó ebédhez szól a nóta? :shock: Nem elég a Dankón? :)
 #179291  Szerző: bgnrlszl

Változott a Kossuth műsorstruktúrája. Napközben 30 percenként vannak hírek, a két hétköznapi drive-time műsor egy hete új néven fut. A Szombat délelőtt c. műsor helyszíni élő adás, illetve bekerült szombat délutánra egy többórás élő kivánságműsor - szintén külső helyszínről. Megnőtt az esti sportműsor műsorideje is. Satöbbi.

Ja, és szombat 13.00-tól ismét JÓ EBÉDHEZ SZÓL A NÓTA! :yeah: :yeah: :yeah:

Háttér: http://www.origo.hu/teve/20180914-uj-st ... jaras.html
 #178661  Szerző: Marcii

LuciFerko írta: 2018.07.22. 11:15 Kossuth Rádió AF listájában mitkeres a két Dankó adó? (100.2, 95.6)
Kép
Kép

Közben a Dankón meg nincsenek bent:
Kép
Kép
Nem lehet,hogy a nagy frekicseréknél volt valami kavarodás?
 #178660  Szerző: LuciFerko

Kossuth Rádió AF listájában mitkeres a két Dankó adó? (100.2, 95.6)
Kép
Kép

Közben a Dankón meg nincsenek bent:
Kép
Kép
 #175385  Szerző: frekivadasz

Ha a fülem nem csal, néhány napja cseréltek / állítottak adásprocesszort. Határozottabban, hangfrekvenciás spektrumban sokkal egyenletesebben szól. A halkabb, vagy mélyebb orgánumú bemondók sokkal jobban érthetők.
 #173549  Szerző: Attis

Nekem hiányzott a Himnusz után az Örömóda. :(
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 167