peace06 írta:1 vallási rádió is sok.Egyre még azt mondom, hogy hadd legyen... Na de HÁROM?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
peace06 írta:1 vallási rádió is sok.Egyre még azt mondom, hogy hadd legyen... Na de HÁROM?
djlacee írta:Majd lesz.adminisztrator írta:Pesten sincs 3 vallási rádiópeace06 írta:Utánna néztem, valóban közösségi rádió lesz, ami vicc, mert a 90,0 mhz is az lesz, és ha hozzá vesszük a 93,5, amit ma még a klubrádió használ, a debrecenieknek 3 dumálos rádiójuk lesz. Vicc az egész1) Mária, 2) Katolikus, 3) Lánchíd.
adminisztrator írta:Pesten sincs 3 vallási rádiópeace06 írta:Utánna néztem, valóban közösségi rádió lesz, ami vicc, mert a 90,0 mhz is az lesz, és ha hozzá vesszük a 93,5, amit ma még a klubrádió használ, a debrecenieknek 3 dumálos rádiójuk lesz. Vicc az egész1) Mária, 2) Katolikus, 3) Lánchíd.
peace06 írta:Utánna néztem, valóban közösségi rádió lesz, ami vicc, mert a 90,0 mhz is az lesz, és ha hozzá vesszük a 93,5, amit ma még a klubrádió használ, a debrecenieknek 3 dumálos rádiójuk lesz. Vicc az egész1) Mária, 2) Katolikus, 3) Lánchíd.
Ivoa írta:A MT-nál igazi zsenik fogalmaznak:
"A Médiatanács nem köt ideiglenes hatósági szerződést az Mttv. 65. § (11) bekezdése
alapján a Mambó Rádió Kft-vel a Komló 99,4 MHz médiaszolgáltatási lehetőség
tekintetében, figyelemmel arra, hogy a médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében kiírt 13
pályázati eljárás lezárult, annak eredménytelenségét a Médiatanács az 1666/2012. (IX.19.)
számú határozatában megállapította és a hatósági szerződéskötésre már sor került."
(Igen, ezt a pályázatot amúgy eredményesen zárták.)