RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#111847  Szerző: LuciFerko

éjfél óta veszem fel a 98.9-et, van olyan érzésem, hogy szívesen fogom még hallgatni :S
 #111846  Szerző: samsung

már több mint 1 hónapja nincs bent senki.... lehet hogy a győri frekvenciából se lesz semmi.....
 #111788  Szerző: SySERR

LuciFerko írta:Raven Maize - Real Life 96k minőségben ment. :gülü2:
Az kezdetek óta 96k minőségben megy :hehe: .
 #111606  Szerző: Csongii

Hamarosan úgyis megtudjuk szerintem. A győri frekire megkötik a szerződést remélhetőleg és akkor talán beindul a rádió. Remélem. Én most is épp hallgatom és jó kis zenék mennek. :)
 #111584  Szerző: noartist

asr27 írta:
Snake írta:
asr27 írta:Most látom, hogy vissza lett nevezve a topik RiseFM-re. Meg az rtvstat-on is visszaírták a nevét.
Mi értelme volt akkor átnevezgetni?
Végre vmi jó hír!
Az, hogy ez jó hír vagy sem, ezt nem tudhatjuk, én egy hivatalos információnak jobban örülnék.
Anno amikor kezdődött a StereoFM-es marháskodás,eleinte a RiseFM csak lájkolgatott 1-2 postot,de nem reagált.
Lájkolt egy olyan kommentet is,ami a tulajdonosi háttér változását említette.
Szerintem kamu a feltörés.Elvégre pont akkor hagyta ott mindenki?(Olga a programigazgató,és Timo is?)
Uggyanmáár...
 #111582  Szerző: asr27

Snake írta:
asr27 írta:Most látom, hogy vissza lett nevezve a topik RiseFM-re. Meg az rtvstat-on is visszaírták a nevét.
Végre vmi jó hír!
Az, hogy ez jó hír vagy sem, ezt nem tudhatjuk, én egy hivatalos információnak jobban örülnék.
 #111581  Szerző: Snake

Végre vmi jó hír!
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 470