RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#89127  Szerző: mlaszlo

Zolika írta:Én inkább elkeserítőnek tartom, hogy sok milliárd KÖZPÉNZT megint rászánnak olyan dologra, amit más magánpénzből is finanszírozna.
Valahol lehet hogy igazad van, de én azt mondom inkább ilyen műsorokra költsenek, mint olyanra, amit a kutya se néz. Ami pénzkidobás az az, amit a Duna2-vel csináltak, itt a Duna World helyette, viszi a sok pénzt, mivel HD-ban megy műholdon és DVB-T-n is, nulla nézettséggel, ugyanis olyan műsorokat ismétel, amit a főcsatornán is alig néznek, szerintem a határon- és tengeren túl élőket sem köt le igazán.
 #89125  Szerző: asimov

Nekem spec. hanyingerem volt attol, amikor F1 elo kozvetites kozben kicsire vettek a kepet a Rtl-nel es jott egy nyamvadt ragoreklam..
A MTV hirmusorok ketsegbeejtoen egyoldaluak, de talan az F1 kozvetites nem lesz az.
Zolika írta:Én inkább elkeserítőnek tartom, hogy sok milliárd KÖZPÉNZT megint rászánnak olyan dologra, amit más magánpénzből is finanszírozna.
 #89119  Szerző: Zolika

Én inkább elkeserítőnek tartom, hogy sok milliárd KÖZPÉNZT megint rászánnak olyan dologra, amit más magánpénzből is finanszírozna.
 #89091  Szerző: asimov

Nagyon pozitiv!
LazlowHUN írta:Ma hivatalosan is bejelentették, hogy az m1-en fogják közvetíteni full HD-ben a Forma 1-es futamokat.
 #89088  Szerző: LazlowHUN

Ma hivatalosan is bejelentették, hogy az m1-en fogják közvetíteni full HD-ben a Forma 1-es futamokat.
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Bernie Ecclestone, az F1 első számú irányítója külön engedélyével a boxutcából, a pilóták társaságában is közvetíthetnek az m1 riporterei.
Na erre kíváncsi vagyok :)
A műsorsorozatot full HD-minőségben láthatják majd a nézők.
:yeah:
Lesz két régi RTL-es arc is, Wéber Gábor szakérteni fog, Szujó Zoli meg a helyszínen fog riportokat készíteni.
http://www.telesport.hu/Hirek/2012/01/1 ... media.aspx
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 235