RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13762  Szerző: operator

nyikolaj írta:Szerintem meg nem lesz semmi! :oops:
Szerintem se. Ezeket addig fogjuk hallani még el nem viszi a Tisztelt Hatóság az adóberendezéseket.
 #13759  Szerző: nyikolaj

Szerintem meg nem lesz semmi! :oops:
 #13721  Szerző: Obladioblada

Jani írta:
Andrew5 írta:na minden esetre szerintem holnap jön el az ideje vagy holnapután de én keddre tippelek hogy lesz egy kis mozgás mert ennél jobbam nem éghet a hatóság mint most... :lol:
Már alig várom. :lol:
Vagyunk ezzel többen így, de azért ne igyunk előre a medve bőrére. Halkan írom, óvatosan, hogy nagyon jó előérzetem van a mai nappal kapcsolatban...
 #13714  Szerző: Jani

Andrew5 írta:na minden esetre szerintem holnap jön el az ideje vagy holnapután de én keddre tippelek hogy lesz egy kis mozgás mert ennél jobbam nem éghet a hatóság mint most... :lol:
Már alig várom. :lol:
 #13712  Szerző: Andrew5

na minden esetre szerintem holnap jön el az ideje vagy holnapután de én keddre tippelek hogy lesz egy kis mozgás mert ennél jobbam nem éghet a hatóság mint most... :lol:
 #13710  Szerző: Obladioblada

Andrew5 írta:jó cikk csak sokkal több infót nem tartalmaz mint a többi :(
Nem is ezért tettem be. Csak a pontosság kedvéért, mivel röviden volt csak fent anno, és a teljes most került fel. Gyakorlat, hogy az online tartalom késve érkezik, vedd meg az újságot alapon. Lásd még magyar hírlap, és nemzeti sport pl.
 #13709  Szerző: Andrew5

jó cikk csak sokkal több infót nem tartalmaz mint a többi :(

az advertum a kormány kedvenece ez jó mondat :-D
 #13708  Szerző: Obladioblada

Ha már más nem linkeli be, belinkelem én. :shock:

http://www.mno.hu/portal/615754
magyar nemzet online írta:A nyírségi cég ezek után a Fővárosi Ítélőtáblához nyújtott be keresetet, amelyben azt kérte, hogy a taláros testület bírálja felül az ORTT és az NHH határozatait. Az ítélőtábla most szerdán kelt határozatában viszont elutasította a rádiós vállalkozás keresetét. Mohácsi Zsuzsanna lapunknak elmondta: az MTC Jonatán Kft. nem tagadta, hogy sugárzásidíj-tartozása van, és sem az ORTT, sem az NHH határozatainak törvényességét nem kérdőjelezte meg. Így az ítélőtáblának nem is volt lehetősége arra, hogy a hivatali döntéseket megsemmisítse, erre ugyanis semmilyen jogalap nincs.
A bírósági döntés azt jelenti, hogy a rádiókat üzemeltető MTC Jonatán Kft.-nek már időhúzásra sincs módja; ha jogkövető módon jár el, be kell szüntetnie a rádiók működtetését. (Az ORTT és az NHH tiltó határozatainak dacára a rádiók hónapok óta működtek, adást sugároztak, reklámbevételeket könyvelhettek el. Az ORTT mindezért többmilliós bírságot szabott ki rájuk.)
Most került fel a teljes cikk és ki is derül belőle jól, hogy Nyíregyházán nagyon hülyék. Ha már megfellebbezek valamit, akkor a minimum az, hogy bizonygatom a saját igazam. Nem? Ja, és sajnos az a pár milla büntetés sokkal kevesebb, mint amit ezek reklámbevétel címen betermeltek az elmúlt hónapokban, de erről már volt szó.
 #13698  Szerző: Obladioblada

Mindegy. A lényeg, hogy ne távirányítós legyen.
 #13697  Szerző: Andrew5

Ígérem nem jazz fm lesz hanem pop zenei adó olyan mint amilyen a twist volt annó.... De lehet egy kicsit jobbb :-)
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 222