RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#76836  Szerző: DWC

admin írta:
LuciFerko írta:"Figyelem, következő műsorunkban virtuális reklám jelenik meg" Wtf?
Számomra érdekesebb volt a Balaton Soundról tudosító enyhén ittas állapotban, lefröcskölt pólóban, különböző bikinis leányok közt szendvicsben, kábé 5 percig beszélő riporter.

Egyébként: http://r-time.hu/csatornaink/rtl-klub/a ... rtl-klubon
Én ezt észre se vettem. Viszont azzal, hogy bemondják, mindenki elkezdi keresni. :lol: (Egyébként valószínűleg abszolút nem lenne hatékony.)

@Admin: kéééépet! (videót, bármit)
 #76832  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:"Figyelem, következő műsorunkban virtuális reklám jelenik meg" Wtf?
Számomra érdekesebb volt a Balaton Soundról tudosító enyhén ittas állapotban, lefröcskölt pólóban, különböző bikinis leányok közt szendvicsben, kábé 5 percig beszélő riporter.

Egyébként: http://r-time.hu/csatornaink/rtl-klub/a ... rtl-klubon
 #76829  Szerző: DWC

Ilyet már én is láttam, de virtuális reklámot még nem..
 #76828  Szerző: LuciFerko

"Figyelem, következő műsorunkban virtuális reklám jelenik meg" Wtf?
 #76793  Szerző: csadam

Promenád írta:
mlaszlo írta:RTL Klub 16:9-es képarányban

Két hónap múlva búcsút inthetünk a nem megfelelő képarány miatt eltorzított képernyősöknek, a piacvezető csatorna ugyanis 2011. augusztus 29-én bevezeti a 16:9-es formátumot és a korábbi, 4:3 képarány helyett a teljes szélesvásznú élményt biztosító technológiára áll át.

Ennek megfelelően ettől a dátumtól a reklám-, a támogatói és a társadalmi célú reklámfilmek is 16:9-ben kerülnek sugárzásra.
Most már csak arra leszek kíváncsi hogy, lesznek-e HD-s műsorok is majd, mert azok a közvetítő kocsik amikkel például egy Red Bull Air Race repülőversenyt közvetítettek már régen fel vannak készítve a full HD-re ... :roll:
Állítólag lesznek HD-s műsorok. Amúgy a híradó is 16:9-ben lesz, mint külföldön???
 #76129  Szerző: Promenád

mlaszlo írta:RTL Klub 16:9-es képarányban

Két hónap múlva búcsút inthetünk a nem megfelelő képarány miatt eltorzított képernyősöknek, a piacvezető csatorna ugyanis 2011. augusztus 29-én bevezeti a 16:9-es formátumot és a korábbi, 4:3 képarány helyett a teljes szélesvásznú élményt biztosító technológiára áll át.

Ennek megfelelően ettől a dátumtól a reklám-, a támogatói és a társadalmi célú reklámfilmek is 16:9-ben kerülnek sugárzásra.
Most már csak arra leszek kíváncsi hogy, lesznek-e HD-s műsorok is majd, mert azok a közvetítő kocsik amikkel például egy Red Bull Air Race repülőversenyt közvetítettek már régen fel vannak készítve a full HD-re ... :roll:
 #76059  Szerző: mlaszlo

RTL Klub 16:9-es képarányban

#75677  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:Elérkezett a régen várt pillanat, augusztus 29-től 16:9-es képarányra áll át az RTL Klub:
http://index.hu/kultur/media/2011/06/25 ... lmi_tevek/

Ősszel a TV2 is tervezi az átállást, azonban ennek időpontját a csatorna még nem hozta nyilvánosságra.
OFF

Francba, Maurot nem kellett volna mégsem hónapokkal ezelőtt kitiltani... igazán kibírhattam volna a mai napig, amikor "lejár a küldetése"... :(

Kép

ON
 #75673  Szerző: Promenád

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:Elérkezett a régen várt pillanat, augusztus 29-től 16:9-es képarányra áll át az RTL Klub:
http://index.hu/kultur/media/2011/06/25 ... lmi_tevek/

Ősszel a TV2 is tervezi az átállást, azonban ennek időpontját a csatorna még nem hozta nyilvánosságra.
Navégre :yes:

Épp ideje volt már! :) Megjegyzem a TV2 egyszer már kísérletezett vele, de nem igazán jött össze a profi technikájukkal. :lol:
 #75660  Szerző: mlaszlo

lali87 írta:"A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szintén néhány hét múlva ígéri, hogy nyilvánosságra hozza a digitális átállás részletes ütemtervét, és az analóg sugárzás kikapcsolásának időpontját."

Azért ez a mellékes mondatocska is megdobogtatja az ember szívét :-)
Igazából ez szerintem csak az m1-et érinti, a TV2 és az RTL frekvenciahasználati jogosultsága jövő nyáron lejár, valószínűleg már nem is hosszabbítanak, így hacsak meg nem gondolják magukat, akkor 2012 második félévében az analóg TV2 és RTL megszűnhet.
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 199