RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#110657  Szerző: samsung

Csongii írta:Lehet ugyanaz, más kérdés, hogyan teljesítik a magyar zenei arányt.... :gülü:
úgy ahogy a Music Fm...
 #110653  Szerző: Csongii

Lehet ugyanaz, más kérdés, hogyan teljesítik a magyar zenei arányt.... :gülü:
 #110649  Szerző: samsung

Csongii írta:
samsung írta:ha megnyerik a Győr 96.4-et azon is csak Non-stop zene fog menni? egyáltalán minek pályázták meg akkor mikor műsorvezetőjük sincs?
Valószínűleg oda már más műsorral pályáztak és StereoFM lesz pontosan azért, mert ott már nem a RISE brandet fogják vinni, mivel az képtelenség, így másként építik fel. Műsorvezetőket a mai világban pedig nem nagy kunszt találni, akár olyat akinek tapasztalata is van, most nem az amatőrökre gondolok itt. (és nem sértésnek szántam.)
Oké de a Zenei Stilus lehet ugyan az? mert ha nem akkor kb halott dolog az egész...
Viszont akkor nem értem mért kell Átvágni a Hallgatókat
ja és a hírben is az volt hogy Rise lesz
 #110648  Szerző: Csongii

samsung írta:ha megnyerik a Győr 96.4-et azon is csak Non-stop zene fog menni? egyáltalán minek pályázták meg akkor mikor műsorvezetőjük sincs?
Valószínűleg oda már más műsorral pályáztak és StereoFM lesz pontosan azért, mert ott már nem a RISE brandet fogják vinni, mivel az képtelenség, így másként építik fel. Műsorvezetőket a mai világban pedig nem nagy kunszt találni, akár olyat akinek tapasztalata is van, most nem az amatőrökre gondolok itt. (és nem sértésnek szántam.)
 #110647  Szerző: samsung

Nem értem. ha megnyerik a Győr 96.4-et azon is csak Non-stop zene fog menni? egyáltalán minek pályázták meg akkor mikor műsorvezetőjük sincs?
semmi értelme már az egésznek...
 #110555  Szerző: samsung

:yeah: bár csak akkor hiszem el ha végre kiadják a határozatot :D
ezt mentheti meg a Rádiót...

ám tudomásunk szerint a döntés rövid időn belül megszülethet".
Remélem !
 #110368  Szerző: asr27

Úgy tűnik mégsem halott a RiseFM. :)
RiseFM
Ha szerenétek meghívókat kapni a legnagyobb bulikra, ha igazán exclusive tartalomra vágytok, ha kontaktba akartok lépni a RiseFM stábbal, jelöljétek a RiseFMteam-et! :))) Leszünk barátok? :) YEP
https://www.facebook.com/risefmteam.privat
 #110319  Szerző: markfelt

Ne bántsuk egymást, elvégre karácsony van!
A félreértéseken alapuló esti öldöklést töröltem, végül is dűlőre jutottunk (sorry, ha valakinek sértette az önérzetét az önérzetem :) )!
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 470