mlaszlo írta:Horror volt vonattal utazni a hétvégén
Nincs vízosztás, embertelen a tömeg, óriási késésekkel járnak a vonatok és még a klímával rendelkező vonatokon sem működik igazán a légkondi. Ezek a legfőbb problémák melyeket a hétvégi hőségriadó alatt a MÁV vonataival utazók összegyűjtöttek. A MÁV Start kommunikációs osztálya szerint ők mindent megtesznek utasaik komfortérzetének emeléséért, a felsorolt problémák pedig a legtöbb esetben nem is igazán problémák.
Hallgathattam is hétvégén a kedves utasok panaszkodását a "MÁV-Start direkt vonalán"

Meg is értem őket, még minket sem tájékoztatnak "ott" bent arról, hogy pontosan mi történik a kritikus szakaszokon. Ezért sokszor csak találgatunk és úgy próbáljuk lenyugtatni a kedves utasokat. A jegyvizsgálókat sem tájékoztatják, azért nem tudnak mit mondani, őket is meg lehet érteni.
Na mind1, én megoldottam a gondot, kb. 2 éve vonattal csak a Sátoraljaújhely-Miskolc viszonylaton utazom, távolsági utazásaimat ha tehetem autóval teszem meg, ha nem akkor pedig (ha kell átszállásokkal is) távolsági Volán buszokkal. Azokban még nem csalódtam, mindig volt klíma benne, fűtés, sőt még ingyen (WiFi) internet is