RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101848  Szerző: mimi

egon2 írta:(talán a Citadella terasz?)
Csak nem? :D
 #101847  Szerző: markfelt

Ivoa írta:
egon2 írta:Ivoa Szeptember 4.én dönt a bíróság Neo ügyben!Utána elképzelhető,hogy elhallgat.A Neo több mint 1 mp3 lejátszó,mert híreket is mond!:)))
De pl. hozhatnának határozatot az MR1-Neo cserére.
.
- MR1 + MTVA
 #101846  Szerző: Ivoa

egon2 írta:Ivoa Szeptember 4.én dönt a bíróság Neo ügyben!Utána elképzelhető,hogy elhallgat.A Neo több mint 1 mp3 lejátszó,mert híreket is mond!:)))
De pl. hozhatnának határozatot az MR1-Neo cserére.
 #101845  Szerző: egon2

Ivoa Szeptember 4.én dönt a bíróság Neo ügyben!Utána elképzelhető,hogy elhallgat.A Neo több mint 1 mp3 lejátszó,mert híreket is mond!:)))
 #101841  Szerző: Ivoa

orrhang írta:
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de amióta lényegében csak zene megy a Neon, nálam nem is szól más!
Ez a mostani zenei összeállítás kimondottan tetszik, a kisebb-nagyobb hibák ellenére is.
Nekem most ez bejön, jobb mint a Class FM féle Varga Viktor, Apolló 23, meg ezek a mostani csitri magyar előadók...
Szóval részemről neten és frekin is Neo, még ebben az állapotában is.

mondtam en , hogy lesz igy(is) hallgatottsag, nem fog az olyan sokat esni. Kerdes ebben az esetben, hogy mennyire hihetunk a felmereseknek, illetve, h mennyire szeretik az emberek a morning showkat meg az ertelmetlen szovegelest.
ha meg aktualis kozlekedesi infokat is adnanak mindig, akkor lehet megverne a masik adot ;)
Igen, csak ez kissé drága játék, napi kétmillió Ft-os. Kérdés, hogy mi értelme, főleg úgy, hogy pár hét múlva repülnek az éterből.
(U.i.: a Médiatanács I. módosító javaslata még nincs kinn a weblapon, a II., és III. viszont igen. Lehet, hogy a Neo-ügyre is kitérnek?)
 #101838  Szerző: mlaszlo

orrhang írta: mondtam en , hogy lesz igy(is) hallgatottsag, nem fog az olyan sokat esni. Kerdes ebben az esetben, hogy mennyire hihetunk a felmereseknek, illetve, h mennyire szeretik az emberek a morning showkat meg az ertelmetlen szovegelest.
ha meg aktualis kozlekedesi infokat is adnanak mindig, akkor lehet megverne a masik adot ;)
Hallgatottság van, csak kérdés mennyi. Biztos vagyok benne, hogy sokat esett azzal, hogy semmi műsor nincs. Az emberek többsége szerintem nem kimondottan a zene miatt hallgat rádiót, hanem azért is, mert többet vár el, mint egy sima zenelejátszótól, pl. információkat, műsorvezetést, szórakoztató műsorokat. Persze a mennyiség függ az idősávtól is, napközben lehet több zene, de reggel és délután igény van a beszédre, megszólalásokra is.
 #101837  Szerző: mlaszlo

vikk írta:Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de amióta lényegében csak zene megy a Neon, nálam nem is szól más! :)
Ez a mostani zenei összeállítás kimondottan tetszik, a kisebb-nagyobb hibák ellenére is.
Nekem most ez bejön, jobb mint a Class FM féle Varga Viktor, Apolló 23, meg ezek a mostani csitri magyar előadók...
Szóval részemről neten és frekin is Neo, még ebben az állapotában is. :)
Csak ebben a formában ez szerintem nem rádió, hanem inkább egy mp3 lejátszó, ami a számok közé szignálokat kever.
 #101835  Szerző: orrhang

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de amióta lényegében csak zene megy a Neon, nálam nem is szól más!
Szóval részemről neten és frekin is Neo, még ebben az állapotában is.

mondtam en , hogy lesz igy(is) hallgatottsag, nem fog az olyan sokat esni. Kerdes ebben az esetben, hogy mennyire hihetunk a felmereseknek, illetve, h mennyire szeretik az emberek a morning showkat meg az ertelmetlen szovegelest.
 #101831  Szerző: egon2

Szerintem a híreket nem élőben mondja a hírolvasó,a pontos időt se mondja be.Viszont szoktak frissülni a hírek,nem minden órában ugyan azokat a híreket mondja.Szerintem a netről szerzik a híreket,vagy nem?
Néha reklám is van a Neon,egy Aug.20.i rendezvényre (talán a Citadella terasz?) invitáló reklám szokott állandó reklámnak lemenni.
A NEo Fm most Magyarország legzenésebb analóg frekvencián működő rádiója.
 #101829  Szerző: vikk

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de amióta lényegében csak zene megy a Neon, nálam nem is szól más! :)
Szóval részemről neten és frekin is Neo, még ebben az állapotában is. :)
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 584