RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#67234  Szerző: asr27

És még egy plusz pozitívum a 88.1-nek,hogy Magyar zenét is hallottam rajta!!
 #67232  Szerző: asr27

Attis írta:
DWC írta:
asr27 írta: Bocs! Én nagyon szívesen hallgatom itthon is és a kocsiban is!!!!! Nem mindenkinek azok az elvárásai mint neked!!
Én régebben, ha ilyesmit hallottam kiszűrődni a hangszóróból, megigazítottam az antennát..
Nekem konkrétan az az elvárásom, hogy egy zenei rádióból zene szóljon, ne valami olyan, aminél a nagycsoportos óvodások is jobbat produkálnak a legókockákkal, meg játék zongorával. Szerintem a zene eladhatóbb, mint a zaj. De, ha zaj kell, hát tessék, a rózsaszín úgyis "trendi" mostanság: http://www.youtube.com/watch?v=pPk9HpXZ ... re=related Szerintem jövő héten már sláger lesz a 88.1-en. :hehe:
Csak tudod, az a jó, hogy a rádiót el lehet tekerni. Nem kell hallgatnod a 88.1-et. (Én se hallgatom, mert nem tudom, pedig jó lenne.) Van még zenei rádió ezen kívül millió. Találd meg Te is közülük a neked valót! De ne azokat sértegesd, akiknek ez tetszik!
Üdv!
Én is ezt magyarázom de sajnos nem értik meg egyesek! :unott: Nekem tetszik,neki nem! Nem muszáj neki pont ezt a rádiót hallgatni annyi más stílusú rádió van...! Neked pedig annyit tudok segíteni,hogy ha Budapesttől távolabb laksz akkor a http://www.fm881.hu/ oldalon tudod hallgatni az fm 88.1-et! :)
 #67231  Szerző: tomee

Időről időre mindig előjön ez a zene probléma. De nagyjából megpróbálom összefoglalni, hogy miért rossz ez:
- Budapest viszonylag kis lakosságú város, nem 10 milliós, rétegzenei rádiót üzemeltetni eleve öngyilkosság, mostanság főleg.
- Hogy miért baj ez? Mert nem fogja tudni eltartani magát (már ha ez a cél), és 1 év múlva ugyanoda kerül, ahova most egyesek.
- Ez nem a zenei irányzat ellen van, bár fájdalmasan szűk repertoárt játszanak itthon a külföldön megjelenő dance és house zenékből, azt is gyakran fél évekkel elmaradva, rejtély, hogy miért; évek óta nem létezik egy tényleg aktuális top40-es lista sem, ahol tényleg aktuális (!) újdonságokat mutatnának be, tényleg aktuális népszerűségi sorrendben.
- Valahogy ki lett találva, hogy a korosztály megszólításához egész nap progressive és deephouse zenéket kell játszani, az elmúlt évek során azonban kiderült, hogy ez nagyon nem így van, mégis folytatják ezt az irányt.

Ha valamilyen oknál fogva felhozzák ezt a rádiót a korosztályán belül közép vagy felsőbb mezőnybe, nyilván tévedtem, de ahhoz nagyon össze kell majd szedniük magukat arculatilag és zeneileg, és azt kéne tartaniuk minimum egy évig, és még tovább.
 #67225  Szerző: Attis

DWC írta:
asr27 írta: Bocs! Én nagyon szívesen hallgatom itthon is és a kocsiban is!!!!! Nem mindenkinek azok az elvárásai mint neked!!
Én régebben, ha ilyesmit hallottam kiszűrődni a hangszóróból, megigazítottam az antennát..
Nekem konkrétan az az elvárásom, hogy egy zenei rádióból zene szóljon, ne valami olyan, aminél a nagycsoportos óvodások is jobbat produkálnak a legókockákkal, meg játék zongorával. Szerintem a zene eladhatóbb, mint a zaj. De, ha zaj kell, hát tessék, a rózsaszín úgyis "trendi" mostanság: http://www.youtube.com/watch?v=pPk9HpXZ ... re=related Szerintem jövő héten már sláger lesz a 88.1-en. :hehe:
Csak tudod, az a jó, hogy a rádiót el lehet tekerni. Nem kell hallgatnod a 88.1-et. (Én se hallgatom, mert nem tudom, pedig jó lenne.) Van még zenei rádió ezen kívül millió. Találd meg Te is közülük a neked valót! De ne azokat sértegesd, akiknek ez tetszik!
 #67217  Szerző: asr27

Szd96 írta:Abban szerintem teljesen igazad van DWC, hogy mehetnének picit populárisabb zenék is. :)
Most is elég populáris zene megy! 22:35 ez a zene a Roxyn is szokott menni!
 #67216  Szerző: Szd96

Abban szerintem teljesen igazad van DWC, hogy mehetnének picit populárisabb zenék is. :)
 #67214  Szerző: DWC

asr27 írta:
DWC írta:
Már elnézést de a 88.1-en abszolút nem ehhez a sercegéshez hasonló zene megy! :D
Csak idő kérdése :P
 #67213  Szerző: asr27

DWC írta:
Már elnézést de a 88.1-en abszolút nem ehhez a sercegéshez hasonló zene megy! :D
 #67212  Szerző: DWC

#67207  Szerző: asr27

SzD írta:Őszintén... hogy a rákba lehet azon veszekedni, hogy kinek milyen zene tetszik? :S
Én személy szerint nem veszekszem csak leírtam,hogy nekem megfelel a 88.1 zenei kínálata. :)
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 174