RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#110169  Szerző: samsung

Befizetek arra hogy 1.-től stereo Fm lesz :D
am Jani a Radio Face-n is csak Nonstop zene van..... kivéve a Night Show-t de akkor már Radio 1-et vagy Music Fm-et hallgatok este mint azt :D
 #110168  Szerző: noartist

asr27 írta:
samsung írta:Timo Off... Már csak Davis műsorvezető :wailing:

Sőt Olga is Befejezte a Rise-nál....

Sőt érdekes pont azon a nap fejezte be mikor feltörték őket...
vegye már meg valaki ezt a rádiot és csináljon vele valamit mert ez így nem pálya!!!

Hmm:
Davis - Official Site
2 órája
A kötőhártya gyulladásom sikeresen áttelepedett a bal szememről a jobbra is, így már STEREO-ban nyomom. :chinese:
Davis sincs. Hétvégén is felvételről ment a Daylight Weekend.
Najó,Davist elnézzük,Ő tényleg beteg.
Miért érzem úgy,hogy ez a nonstop zene már borzalmas?
 #110167  Szerző: asr27

vegye már meg valaki ezt a rádiot és csináljon vele valamit mert ez így nem pálya!!!

Hmm:
Davis - Official Site
2 órája
A kötőhártya gyulladásom sikeresen áttelepedett a bal szememről a jobbra is, így már STEREO-ban nyomom. :chinese:
Davis sincs. Hétvégén is felvételről ment a Daylight Weekend.
 #110166  Szerző: noartist

milan93 írta:

Hmm:
Davis - Official Site
2 órája
Szegény Olgika, én úgy sajnálom :troll:
Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de nekem nagyon hiányzik. :troll:
Talán egy programigazgató még pótolható...trollkodást félretéve,azért szerintem nem végzett rossz munkát. :)
 #110161  Szerző: Milán

Hmm:
Davis - Official Site
2 órája
Szegény Olgika, én úgy sajnálom :troll:
 #110153  Szerző: samsung

Timo Off... Már csak Davis műsorvezető :wailing:

Hmm:
Davis - Official Site
2 órája
 #110152  Szerző: Richmonde

Sakál írta:
Richmonde írta:Még egy értelmes név a Music Fm után... Lehetne Hang Fm, vagy Zene Fm esetleg. Akkora brainstormingok vannak ebben az országban, hogy azt már az Időkép radarja is kimutatja. Kicsit több kreativitást, könyörgöm! :yuno:
A Rádió Eger elnevezésen se kellett sokat agyalni :D ;)
Off 19 éve a városban, de még a környéken se nagyon volt másik helyi adó, így adta magát. :ayfkm: On
 #110150  Szerző: Sakál

Richmonde írta:Még egy értelmes név a Music Fm után... Lehetne Hang Fm, vagy Zene Fm esetleg. Akkora brainstormingok vannak ebben az országban, hogy azt már az Időkép radarja is kimutatja. Kicsit több kreativitást, könyörgöm! :yuno:
A Rádió Eger elnevezésen se kellett sokat agyalni :D ;)
 #110126  Szerző: Attis

adminisztrator írta:Szerintem felesleges szófosás, elméletgyártás helyett tényleg: türelem...
Országos szinten is az egyik a kettőből (a másik a Jazzy) kereskedelmi, ami karaszterikus. Ennek is vége??
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 470