RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#62173  Szerző: mlaszlo

Mipi írta:Most megy a TV2 -n a Gyilkos számok meg előtte ment az NCIS. Most a TV2 a médiatörvény miatt vagy direkt csinálja azt hogy 10 percenként reklám megy? Szülők is nézik és nekik is feltűnt és idegesíti őket.
Gondolom így hatékonyabbak lehetnek a reklámok, mivel rövid a reklámblokk, kisebb eséllyel kapcsol el a néző, mint amikor nagyjából be tudja határolni, hogy most 6-7 perc reklám jön.
Viszont ezzel a 7-8 percenkénti megszakítással kissé túlzásba vitték, ez szerintem túl sűrű, talán inkább 15-20 percenként kellene csak megszakítani a műsort.
 #62167  Szerző: Mipi

Most megy a TV2 -n a Gyilkos számok meg előtte ment az NCIS. Most a TV2 a médiatörvény miatt vagy direkt csinálja azt hogy 10 percenként reklám megy? Szülők is nézik és nekik is feltűnt és idegesíti őket.
 #61820  Szerző: Gyurii91

OFF: Jövőre (holnaptól) annak lesz értelme, ha megveszi a Digi a SportKlub-t, és tudja az ország nagy része nézni az angol, olasz bajnokikat tv-n normálisan! :)

Ezeknek az ismétlőnek semmi értelme. Pl. T-home: BBC Entertainment látja kárát, ami igen jó csatorna szvsz. :(
 #61806  Szerző: Roger

djlacee írta:jobb, mint a Story5 :gülü2:
a Story5 női csatorna...

...akkor valószínűleg ez is az lesz :hehe: hiába a korábbi információ.
Nem az ismétléseken akadtam ki, az már fel sem "tűnt". :sealed:
 #61805  Szerző: djlacee

jobb, mint a Story5 :gülü2:
 #61804  Szerző: Roger

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Na de kérem... :mellow: :S ez már tényleg szánalmas... :csukottszem:

Szívek iskolája
Határtalan szerelem
Lisa csak egy van
Teleshop
Egy tini naplója

"A TV2 tulajdonosának tervezett általános szórakoztató csatornája, amely főleg a férfiakra koncentrál. "

Most akkor "főleg" kikhez is szól? :punch:
 #61726  Szerző: Zoey

LuciFerko írta:más kábelrendszeren is üvölt a tv2 a többi adóhoz képest? Enyingen nagyon :S
Abszolúte, és engem kimondottan irritál, mikor néha napján odakapcsolok. Így, Ünnepek idején előfordul, és nekem is feltűnt. Nálunk DIGI van, és itt sokkal hangosabb a többinél... :S
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 203