RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#56310  Szerző: djlacee

"96.4 Roxy Rádió, a legfrissebb zenék, változatosan... én vagyok a Vic, ez pedig itt a 96.4 türürürürü ROXY"
 #56308  Szerző: Cicoo

Tudom, hogy sokan nem szerették Vic-et, de szerintem sokkal vállalhatóbb, sőt szerethetőbb figura volt ennél a Robinál.. (Ez az előző cikk alapján jutott eszembe.)
 #56271  Szerző: benjamin

Szomorú hogy ilyen mélyre süllyedtek.
 #56270  Szerző: benjamin

zenefalo írta:Koncz Robinak tegnap volt egy érdekes mondata. Valahogy így hangzott:,,Dajka Margit ma 103 éves lenne. Sok boldog szülinapot neki!'' Tudtommal,elhunyt embernek nem kívánnak boldog szülinapot :roll:
:lol: :lol: :lol:
 #56236  Szerző: orrhang

Robit már letárgyaltuk. Mindent elmond róla az is, amit te írtál! No comment...
 #56234  Szerző: zenefalo

Koncz Robinak tegnap volt egy érdekes mondata. Valahogy így hangzott:,,Dajka Margit ma 103 éves lenne. Sok boldog szülinapot neki!'' Tudtommal,elhunyt embernek nem kívánnak boldog szülinapot :roll:
 #56050  Szerző: benjamin

A lényeg hogy mi tudajuk hogy nem így van!!
 #55939  Szerző: Johnny

krisz83 írta:
tomee írta:
Pasa írta:Ez tényleg hihetetlen, valószínűleg nem is igaz, de tény (tapasztalatból tudom), hogy a fiatalok sem hallgatják ma már annyian, mint régen. Inkább Rise meg Rádió 1 megy most főleg.
Ha ez így is van Pasa, amit egyébként én is tapasztalok, akkor is legrosszabb esetben negyedik vagy ötödik helyet érzem reálisnak a célcsoportján belül. A Rise meg, akármekkora hype is van körülötte, szerintem kb. a Jazzy hallgatottságát hozhatja, lévén, erősen rétegzenét játszik. Ilyen szempontból kétlem, hogy akkora hallgatói réteget venne el a Roxytól, még a R1-nek ez könnyűszerrel megy, tudjuk miért.
Na most aki ennek a hallgatottsági adatnak elhisz akár egy ábrát is, az megérdemli...
15-29-ben, Budapesten a harmadik a Kossuth?? Megelőzi a Juventust is?? :lol: :lol:
Többen hallgatják a Jazzyt, majdnem kétszer annyian mint a Roxyt?? :lol:
És végül azt sem hiszem el, hogy ennyivel többen hallgatják (ha egyáltalán többen halgatják, amit nehezen hiszek) a Rádió 1-et, mint a Class FM-et.
Ez egy semmit nem erő adat.... És a Rizsa FM-et nem mérik?
Ez nem értem srácok...akkor most amit a radio1 csinál felmérés annak nem lehet hinni, csak azért mert az 1 csinálta? De minek csinálják akkor a felmérése ha nem valós? Vagy hogy lehetne kideríteni az Ipsos hitelességét? Mert ennek így tényleg semmi értelme hogy mindíg az nyer aki rendeli a kutatást. De a nyertes szemszögéből már mind1 hogy a Roxy 5. vagy 10. a listán. Gallup nem csinál felmérést, vagy más valaki.
 #55934  Szerző: krisz83

tomee írta:
Pasa írta:Ez tényleg hihetetlen, valószínűleg nem is igaz, de tény (tapasztalatból tudom), hogy a fiatalok sem hallgatják ma már annyian, mint régen. Inkább Rise meg Rádió 1 megy most főleg.
Ha ez így is van Pasa, amit egyébként én is tapasztalok, akkor is legrosszabb esetben negyedik vagy ötödik helyet érzem reálisnak a célcsoportján belül. A Rise meg, akármekkora hype is van körülötte, szerintem kb. a Jazzy hallgatottságát hozhatja, lévén, erősen rétegzenét játszik. Ilyen szempontból kétlem, hogy akkora hallgatói réteget venne el a Roxytól, még a R1-nek ez könnyűszerrel megy, tudjuk miért.
Na most aki ennek a hallgatottsági adatnak elhisz akár egy ábrát is, az megérdemli...
15-29-ben, Budapesten a harmadik a Kossuth?? Megelőzi a Juventust is?? :lol: :lol:
Többen hallgatják a Jazzyt, majdnem kétszer annyian mint a Roxyt?? :lol:
És végül azt sem hiszem el, hogy ennyivel többen hallgatják (ha egyáltalán többen halgatják, amit nehezen hiszek) a Rádió 1-et, mint a Class FM-et.
Ez egy semmit nem erő adat.... És a Rizsa FM-et nem mérik?
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 333