djlacee írta:Ez a terékmegjelenítősdi vicces. Akárhányszor láttam kiírva, mindig kerestem, de sose találtam. Jól sikerült megjeleníteni.

SemmiCicoo
djlacee írta:Ez a terékmegjelenítősdi vicces. Akárhányszor láttam kiírva, mindig kerestem, de sose találtam. Jól sikerült megjeleníteni.
MTI írta:Szerintem ennél nagyobb gáz, hogy a Tv2 hamarosan ugyanebben az időben szintén egy török sorozatot indít. Csak, hogy még "szélesebb" legyen a választék. Vagy úgy is mondhatnám, hogy csak a szokásos. Vagy, úgy is mondhatnám, hogy én vagyok az utca hírmondója!Ennél már nagyobb gáz, amikor a NekedValó után hírtelen bekevernek a villából egy olyan képet, ahol Jerzy és Gigi átölelve fekszik az ágyon. Majd a Valóvilágban úgy állítják be az egészet mintha most ment volna be élő adásba Gigi a másik volt villalakóval, ugyanabban a ruhában amit este a bakinál láthatott az ember. Kicsit sem manipulált az egész ... ezek után már nem lesz képes senkit sem meggyőzni az ellenkezőjéről az RTL …
DWC írta:Igazad van, főműsoridőben már szinte csak a VV, Fókusz és a Barátok közt megymlaszlo írta:Szombaton indul a Csillag születik, ennek köszönhetően egy ideig ugrottak a vasárnap esti filmek, ugyanis annak a helyére kerülnek a VV párbajok és kiválasztásokÚgy akartad írni, hogy már vasárnap este sem lesznek filmek?
mlaszlo írta:Szombaton indul a Csillag születik, ennek köszönhetően egy ideig ugrottak a vasárnap esti filmek, ugyanis annak a helyére kerülnek a VV párbajok és kiválasztásokÚgy akartad írni, hogy már vasárnap este se lesznek filmek?