RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#133438  Szerző: Roger

Lehet valami együttműkődés a Part FM-mel? Már azért mert tolják a reklámot elég rendesene... ? :oops: :mellow:
 #133020  Szerző: noartist

Kovi02 írta:De akkor ebben az esetben kijelölhetnének minden kis faluban egy frekvenciát 1 rádiónak......
Vagy adjanak kisközt....
Kávétlesszives. Jóerőset. :unott:
 #133019  Szerző: egon2

DRoland írta:Erre az 1 tizedes eltérésre reagálnék: tegnap mentem az M7-esen Siófok irányába és nagyjából (ahogy említettétek) Gárdonytól el kellett kapcsolnom annyira zavarták már egymást. Ehhez a frekvencia-ütközéshez igazán gratulálok az illetékeseknek! :-(
Nem is beszélve mi van Váctól a Funradioval…
A 89,5 egy eszméletlen jó frekvencia (azt hiszem) minden irányban, megfelelő teljesítménnyel, kár, hogy már nem az övék :-(
A 89,5 Mhzes frekvenciának melyet a Juventus Rádió 1993.Júliusától 2012.Januárjáig használt 120km a vételkörzete.
De a mostani Juventus frekvenciának ,103,9Mhznek csak 40 km a vételkörzete.
 #133016  Szerző: kukac

Kovi02 írta:De akkor ebben az esetben kijelölhetnének minden kis faluban egy frekvenciát 1 rádiónak......
Vagy adjanak kisközt....
jó, majd szólunk nekik. jó ötlet egyébként, ha véletlenül el tudna indulni a sok lelkes amatör (miután véletlenül pont ki tudnak jelölni zavartalan frekiket minden településen), majd csak tönkremennek az első év végére, kb addigra derül ki hogy fenntarthatatlan az egész. de tényleg jó ötlet egyébként, egyedül találsz ki ilyeneket vagy segít valaki?
 #133014  Szerző: Kovi02

De akkor ebben az esetben kijelölhetnének minden kis faluban egy frekvenciát 1 rádiónak......
Vagy adjanak kisközt....
 #133002  Szerző: Glenn

Olyan sokan leírták már itt, de ezek szerint hiába. Egy vételkörzetet nem úgy jelölnek ki, hogy az adót minél messzebb lehessen venni. A lényeg az, hogy a szerződésben megállapított ellátottság meglegyen. A Juventusnak Budapest tartozik a vételkörzetébe, így sem Székesfehérváron, sem Vácon nem kell foghatónak lennie. A Kék Duna is jól vehető a városban, azon kívül meg nem kell, hogy tisztán jöjjön. Nem csesztek ki senkivel, szabályos a frekvencia kijelölése.
 #132997  Szerző: DRoland

Erre az 1 tizedes eltérésre reagálnék: tegnap mentem az M7-esen Siófok irányába és nagyjából (ahogy említettétek) Gárdonytól el kellett kapcsolnom annyira zavarták már egymást. Ehhez a frekvencia-ütközéshez igazán gratulálok az illetékeseknek! :-(
Nem is beszélve mi van Váctól a Funradioval…
A 89,5 egy eszméletlen jó frekvencia (azt hiszem) minden irányban, megfelelő teljesítménnyel, kár, hogy már nem az övék :-(
 #131922  Szerző: kukac

Kovi02 írta:Csak az egyikkel ki kellett cseszni.......
Mind2 jó,de az hogy az egyik frekijén a másik jön.....
Nekem mobilról Székesfehérváron 103,9-en RDS: KEK_DUNA
A Kék Dunával miért kell kicseszni?????
Elvesztette elég sok frekijét.....
- oka van mindennek, a kékdunával való kicseszésnek is!
 #131921  Szerző: Kovi02

Csak az egyikkel ki kellett cseszni.......
Mind2 jó,de az hogy az egyik frekijén a másik jön.....
Nekem mobilról Székesfehérváron 103,9-en RDS: KEK_DUNA
A Kék Dunával miért kell kicseszni?????
Elvesztette elég sok frekijét.....
 #131920  Szerző: kukac

Kovi02 írta:Szerintem csak bement,kérdezték tőle,hogy mit írjanak ki,azt rávágott valamit.......
De van ,ahol HALLGATHATATLAN!!
A Kék Duna szívja meg ezt,nagyon.........
ez azért nem így működik, maradjunk annyiban hogy a frekvenciagazdálkodás az a terület, ahol semmi sem történik véletlenül - és ezen érdemes egy kicsit elgondolkodni!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 260