Lehet valami együttműkődés a Part FM-mel? Már azért mert tolják a reklámot elég rendesene... ?

Kovi02 írta:De akkor ebben az esetben kijelölhetnének minden kis faluban egy frekvenciát 1 rádiónak......Kávétlesszives. Jóerőset.
Vagy adjanak kisközt....
DRoland írta:Erre az 1 tizedes eltérésre reagálnék: tegnap mentem az M7-esen Siófok irányába és nagyjából (ahogy említettétek) Gárdonytól el kellett kapcsolnom annyira zavarták már egymást. Ehhez a frekvencia-ütközéshez igazán gratulálok az illetékeseknek!A 89,5 Mhzes frekvenciának melyet a Juventus Rádió 1993.Júliusától 2012.Januárjáig használt 120km a vételkörzete.
Nem is beszélve mi van Váctól a Funradioval…
A 89,5 egy eszméletlen jó frekvencia (azt hiszem) minden irányban, megfelelő teljesítménnyel, kár, hogy már nem az övék
Kovi02 írta:De akkor ebben az esetben kijelölhetnének minden kis faluban egy frekvenciát 1 rádiónak......jó, majd szólunk nekik. jó ötlet egyébként, ha véletlenül el tudna indulni a sok lelkes amatör (miután véletlenül pont ki tudnak jelölni zavartalan frekiket minden településen), majd csak tönkremennek az első év végére, kb addigra derül ki hogy fenntarthatatlan az egész. de tényleg jó ötlet egyébként, egyedül találsz ki ilyeneket vagy segít valaki?
Vagy adjanak kisközt....
Kovi02 írta:Csak az egyikkel ki kellett cseszni.......- oka van mindennek, a kékdunával való kicseszésnek is!
Mind2 jó,de az hogy az egyik frekijén a másik jön.....
Nekem mobilról Székesfehérváron 103,9-en RDS: KEK_DUNA
A Kék Dunával miért kell kicseszni?????
Elvesztette elég sok frekijét.....
Kovi02 írta:Szerintem csak bement,kérdezték tőle,hogy mit írjanak ki,azt rávágott valamit.......ez azért nem így működik, maradjunk annyiban hogy a frekvenciagazdálkodás az a terület, ahol semmi sem történik véletlenül - és ezen érdemes egy kicsit elgondolkodni!
De van ,ahol HALLGATHATATLAN!!
A Kék Duna szívja meg ezt,nagyon.........