RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#128824  Szerző: risedeejay

Sziasztok
Olyan szépen kértelek titeket hogy 2008-2011 közötti időszakból segítsetek rise zenéket találni. A segítség nyújtás helyett jön lehúrrogás. Rise fm tracklista blog is egy hulladék. A rise fm honlapján lévő fórum megszűnt nos ezért kértem tőletek segítséget.
 #128638  Szerző: LuciFerko

adminisztrator írta:
risedeejay írta:Sziasztok
Nagy Rise FM és Deejay rajongó vagyok. Ha úgy vesszük mind a kettőt elveszítettük. De én most mégis inkább a Rise FM-ről érdeklődnék. 2008-2011 közötti zenékre volnék kíváncsi. Régen könnyű helyzetben voltam mert a Rise FM fórumán mindent megtaláltam de sajnos az megszűnt. ha tudtok segítsetek. Előre is köszönöm.
gondolom a roxyért is rajongsz, kedves korábban kitiltott Balázs.
:troll:
 #128637  Szerző: markfelt

risedeejay írta:Sziasztok
Nagy Rise FM és Deejay rajongó vagyok. Ha úgy vesszük mind a kettőt elveszítettük. De én most mégis inkább a Rise FM-ről érdeklődnék. 2008-2011 közötti zenékre volnék kíváncsi. Régen könnyű helyzetben voltam mert a Rise FM fórumán mindent megtaláltam de sajnos az megszűnt. ha tudtok segítsetek. Előre is köszönöm.
gondolom a roxyért is rajongsz, kedves korábban kitiltott Balázs.
 #128586  Szerző: risedeejay

Sziasztok
 #128528  Szerző: markfelt

egyébként igazán át lehetne lőni az rds-t STEREOFM-re, ha már egyszer konzerválódik ez az állapot.
 #128340  Szerző: Wolfman

noartist írta:nem mint pl. a classfm esetében-paint logó,ócska,unkreatív név.
Most viszont éppen az van itt is.
 #128316  Szerző: noartist

mindigis kreatívnak tartottam az arculatát a rádiónak,volt benne fantázia,nem mint pl. a classfm esetében-paint logó,ócska,unkreatív név.
 #128298  Szerző: Butters

Csongii írta:
asr27 írta:
zoo írta:"Ha a zene nem elég - RiseFM".
De jó volt most hallani.
Hát a StereoFM egyszer élős baromságnál ezerszer jobb.
De azt már a Rise is tolta anno, szóval csak átvették. :)
A Van aki egyszer él szlogen is a Rise-hoz lett kitalálva még induláskor, de aztán az egész csapat a "Ha a zene nem elég" szlogen mellett döntött...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 470