RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#134839  Szerző: asimov

A Roxy.. valahányszor arra vitt az utam, ők szóltak, napszaktól függetlenül.
Több továbbképzésen is voltam az Megyeri úton, az ország minden sarkából (Baranya, Zala, Tolna, Komárom, stb) összegyűlt kollégákkal, és ha csak lehetett, gyakorlatok közben az autókból szólt a Roxy az udvaron.
Ebben olyan egyetértés volt, hogy még az oktatók sem mertek kérni másik rádiót :D
 #134837  Szerző: Enox

lalu84 írta:Egy kis finomság 2000-ből :) Kazirol lett felmásolva szóval a minőség nem tökéletes de szép emlék :D
http://www71.zippyshare.com/v/60406255/file.html
Csongii írta:Oké főnök. :D
Itt is van. :)
http://www17.zippyshare.com/v/63782483/file.html
Ilyen régi Roxy-s felvételeket mindig öröm visszahallgatni :) Ha van még, akkor bizony tessék feltölteni őket! :)
 #134832  Szerző: Csongii

Eltelt azóta egy kis idő, szinte minden DJ zenei ízlése változott, de legalábbis nagyon sokaké.
 #134822  Szerző: lalu84

Csongii írta:Nekem egy 2003-as Hamvai P.G. -s mix van meg. :D
Tessék akkor feltölteni :) Nekem is van még pár Roxy-s felvételem. És felis teszem ha van rá igény :)
 #134815  Szerző: Csongii

Nekem egy 2003-as Hamvai P.G. -s mix van meg. :D
 #134118  Szerző: lalu84

96,4 Roxy Rádió a ma és a holnap Slágerei!!!! 2000-res szlogen!!! Imádtam!! És ma is belehallgatok a roxy dj-s kazikba :)
 #128659  Szerző: asr27

Dani írta:
Enox írta:
frekivadasz írta:szvsz a legenda már jóval korábban véget ért, hosszú évekig csak árnyéka volt egykori önmagának.
Igaz ami igaz. De szvsz még az az "árnyék" is jobb volt mint a mostani rádiók nagy része.
Igazad van Enox, sokan el vannak ájulva a Music FM "fantasztikus" műsoraitól, de szerintem is a Roxy rádió tízmillió fényévvel jobb volt, mint az a rádiózás, amit manapság csinálnak, vagy inkább nyögnek...
A Roxy is és a Deejay is fényévekkel jobb volt, mint bármelyik mostani Magyar rádió. Nem csak zenei stílus tekintetében, hanem a műsorok színvonala is jobb volt!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 332