Ivoa írta:Mi lesz március 15. után az MR6 (főleg URH) adóival? Van egy olyan érzésem, hogy a leépítések után ezeknek is ketyeg az órájuk.
(Esetleg tervezhetik-e egy "közműsor-szolgáltató" cégnek kiadni ezen frekvenciákat?)
- 91,4 Debrecen
- 93,1 Szeged
- 101,2 Szolnok
- 101,7 Pécs
- 102,3 Miskolc
Gondolok itt arra, hogy egy "közműsor-szolgáltató" rádiós hálózat az elmúlt időszakban számos helyen kapott frekvenciákat - ahol az MR6 is szeretett volna frekvenciákat kapni, de nem kapott egyszer sem -, de ezeket a városokat gondosan kihagyták. Jelenthet-e ez valamit? 
Én nem is értem, miért vannak ezek az adók. Ha regionális, akkor nemcsak az adott városban (vagy annak 10 km-es körzetében) kellene szólniuk, hanem legalább egy megyényi területen!
A szegedi 93,1-hez szabályos virtuóznak kell lennem, hogy Szegedtől 50 km-re egyáltalán bejöjjön, képtelenség rendesen hallgatni,
míg a 101,7-ről a sokkal távolabbi pécsit ennek ellenére pár éve tudtam fogni, míg a szerbek a 101,8-en lévő állami adásuk térerejét meg nem növelték, vagy el nem fordították az antennát (gondolom, ezek állhatnak a háttérben), de utóbbi esetében én nem is Dél-Dunántúli régióhoz tartozom!
Viszont: amikor még szólt a pécsi regionális műsor, akkor a mellette fogható 101,9 szegedi Kossuth-tal többnyire azonos műsor ment, így meg pénzkidobás kétszer ugyanazt adni.
Ha erre ennyire van pénz, akkor a megspórolandó összeget miért nem munkahelyek létrehozásába fektetik?