RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#4085  Szerző: Obladioblada

Hány wattal nyomnak? Nem a hivatalos verzió érdekel, hanem szerintetek? Olyan nincs, hogy ennyire tisztán jöjjön Miskolcon, és a megye többi részén is... Értem, hogy magasan van, de mégis.
 #4084  Szerző: operator

Csak azt nem értem hogy miért ilyen hangos ez a rádió. Összehasonlítottam a Danubiust meg ezt a rádiót, és azt hallottam hogy ez 10-szer hangosabb :)
 #3970  Szerző: centerweb

az előbb loop helyett egy zene szólt a hírek alatt. amikor a zenének vége lett, jött simán a következő, alatta meg szólt hírek. amikor a híreknek is vége lett, jött egy szignál, meg a megszólalás, most meg egyszerre szól 2 zene 8-) :mrgreen:
 #3956  Szerző: systhema

Áhh, vagy úgy!!! Ezt a "programigazgatót" én is "ismerem". Közel 7 éve hallgatom a műsorát, mondhatni, kuvvva szar! De szerencsére nemsokára lejár a műsorszolgáltatási szerződése. Több hosszabbítást nem kap! :D Addig még viszont sajnos szennyezi a magyar "étert"! :(
 #3914  Szerző: centerweb

Obladioblada írta:
centerweb írta:Ha igazam van.
Nincs igazad.
lehet...te tudsz valamit???
 #3913  Szerző: Sz.

MikySoft írta:Aztarihonyakurvaéletbe! Akkora kezei vannak mint egy péklapát.
Azzal tologatja a potikat ;)
 #3912  Szerző: rsite1

Aztarihonyakurvaéletbe! Akkora kezei vannak mint egy péklapát.
 #3910  Szerző: Sz.

paradigm írta:Meg annak az embernek az arcára, nevére is, aki ezeket a nagyon bölcs döntéseket meghozza, hogy ilyen műsorpolitikát folytassanak
Kép

!!!
 #3909  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:Ha igazam van.
Nincs igazad.
 #3903  Szerző: centerweb

mi köze a Pulzus Tv-nek az egészhez
A Hídhoz szvsz. semmi. Az Expresshez annyi, hogy ugyanúgy a Doxabi a tulaja mind a 2-nek, meg egy cég értékesíti a reklámfelületeiket (MMMmedia).

Szerintem az ég világon már semmi köze sincs az Expresshez a dolognak. Nekem az egész olyan "harmincötös". Ezek a műsorok is, az Orosz Katás egészségügyi perces dolog, meg úgy az egész. Csak fog még ez változni, lehet most szedik össze az embereket. De azon sem csodálkoznék ha pár hónap múlva a 35 szólna a frekvencián. Ha igazam van, akkor szerintem nem érné meg nekik 2 külön rádiót üzemeltetni. Nyugodtan lehetne a 35 Telkibányáról, időnként hálózatos műsorokkal.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 19