RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#59081  Szerző: Yoci

Szia ravasz!

Tudod hogy én mennyire "erős" vagyok műszaki kérdésekben, úgyhogy most belenyúltál......:):):):)
Eddig még nem kaptunk ilyen jellegű problémáról jelzést, úgyhogy szólok a kollégának arról amit írtál, és utána fogok tudni válaszolni a kérdésedre....:)
Bár ha elhárítjuk a hibát, akkor az maga egy válasz lesz....:):)

Köszi hogy írtál....:)

Yoci
 #58872  Szerző: ravasz

Hello Yoci! Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy mikor szólnak majd sztereóban a balatoni frekvenciák? Az adás oké, hogy sztereo, de maga a hang nem. Amikor váltotta a 88.2-n a Pelso-t a Yo, akkor eleinte sztereó volt, de amikor legyengült a 97.1, attól kezdve mono. Ezek után, mióta ismét erős a várpalotai adás, illetve erősebb mint régen, szerintem megint sztereóban kéne szólnia a 88.2-nek, de nem. Miért? Kösz a választ.
 #58741  Szerző: Cicoo

Yoci írta: Ami pedig a Mahasz listát illeti, ott egy mix 1 track-ként van megjelölve...
Már annak is örülnénk, ha a stream adatokban/RDS-ben kiíródna a mix címe.. Aztán úgy már ki tudnánk keresni mi is. Rengeteg olyan dalt játszotok, amit más rádiók nem, a dalszövegrészlet+lyrics varázsszó meg nem minden esetben működik, sajnos. :(
 #58739  Szerző: Yoci

Kedves Cicco!

Köszönöm az oldalakat, meg fogom nézni őket, de ahogy mondtam, nem kevés idő lenne az összes mixünknek utána menni, azokat kikeresgetni.
Arról nem beszélve hogy egy hétvége alatt akár 50 mix is adásba kerülhet, aminek a tracklistáját minden pénteken bemásolni szintén időigényes lenne.
Ahol csak 1-2 mix megy le, az nem nagy kunszt, de nálunk más a helyzet....:):):)
Ami pedig a Mahasz listát illeti, ott egy mix 1 track-ként van megjelölve....keressék vissza ha szeretnék hogy a Dr Alban hány msp-ig szólt egy mixben, és számolják ki az azért járó jogdíjat....dolgozzanak meg a beszedett pénzért.....:)

Üdv.

Yoci
 #58738  Szerző: Yoci

Kedves Pasa!

Természetesen az éterben dolgozik az Omnia6......:):):)
 #58733  Szerző: Cicoo

Yoci írta: A track listák azért nem kerülnek ki, mert a több 100 mixünk nagy hányada nem mai kiadás, és a 80-90-es évekre tehetőek, és akkor még nem gondoltam hogy valaha szükségem lehet a track-listák megjelenítésére. Most meg már hatalmas munkát venne igénybe leülni és kijegyzetelni az előadókat és számcímeket.....
A világért se akarok kötekedni, de discogs.com, esetleg allmusic.com..
A Mahasz meg úgyis bekéri a listát, nem?
 #58727  Szerző: LuciFerko

teljesen leállt a 90.4
 #58714  Szerző: Pasa

Yoci írta:Mindegyik gyári mix, hivatalos megjelenés, rendes cd formátumban, és a megfelelő helyeken bárki által megvásárolhatóak.
... :sealed: ;)
Maradjunk annyiban, hogy rádióban minden további nélkül leadhatóak. Nagyember is csaknem az összes Deepet lejátszotta elejétől a végéig a Juventuson, meg még pár Studio33-at is.
Egy kérdés: éterben is processzálatlan a jel, vagy csak a streamen?
 #58686  Szerző: Yoci

A mixekkel kapcsolatos kérdéseteikre nagyjából megkaptátok a válaszokat egymástól....:):)
Vannak gyári egyvelegeink (Studio, Deep, Ben Liebrand), és vannak saját gyártásúak is.....
Ami a legalitásra vonatkozik, azt azonban kijavítanám. Mindegyik gyári mix, hivatalos megjelenés, rendes cd formátumban, és a megfelelő helyeken bárki által megvásárolhatóak.
A track listák azért nem kerülnek ki, mert a több 100 mixünk nagy hányada nem mai kiadás, és a 80-90-es évekre tehetőek, és akkor még nem gondoltam hogy valaha szükségem lehet a track-listák megjelenítésére. Most meg már hatalmas munkát venne igénybe leülni és kijegyzetelni az előadókat és számcímeket.....nem beszélve arról hogy valószínűleg (főleg a régi mixek esetében) nem lenne teljes a lista, mert bármennyire is otthon van az ember a zenékben, bizony sok olyan zene van aminek ha megfeszülök sem fog eszembe jutni az előadója vagy a címe.....:):):)
Úgyhogy nézzétek el ezt a hiányosságot nekünk.....:):)

Köszönöm a hozzászólásaitokat.

Üdv.

Yoci
 #58682  Szerző: Yoci

Hello Mindenkinek!!

Régen jártam erre, úgyhogy most pótolom az elmaradt válaszokat a kérdéseitekre....:)
A 90.4-el kapcsolatos észrevételeitek helyt állóak sajnos....a "jóakaróink"-nak sikerült csatát nyerniük velünk szemben, és ennek következtében a "szerv" elrendelte a sugárzás felfüggesztését, aminek mi természetesen a törvény miatt eleget tettünk, de természetesen nem fogjuk ennyiben hagyni a dolgot.
A háború tovább folytatódik.......
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 51