JoNeS írta:Pontosan.Selektor és Selektor között is oriási a külömbség,erre céloztam.Technikailag ugyanis mindegy,hogy a cd-t teszed be lejátszáskor,vagy előre bemásolják egy gépbe és onnan megy.De nem mindegy,hogy a gép hogy van programozva.Nem mindegy,hogy 1200 dal van benne,és abbol 50 heavy rotationban van,vagy 90-100 ezer dal van benne,és abbol egy zenei szerkesztő válogat,vagy esetleg néha még (micsoda pfujolás jönne itt)egy egy hirre,beszélgetésre klappolo poénzenét is be lehetne nyomni.Nem mindegy,hogy mindenből csak egy radio verziot tárolnak-e vagy esetleg néha egy egy remix is helyet kap a műsorban.A Krisztián műsorát sem azért dicsértem mert annyira imádnám az amerikai zenéket vagy slágerlistákat.(ehhez ő mindig jobban értett,ésa persze szeretek sok zenét is onnan),hanem azt hogy felvállalta azt,hogy .ha csak 1-2 óráig is,de selector nélküli egyedi szerkesztésű tematikus műsort készit,ha kell akkor a saját lemezeiből(is),mégha iugy egyoldalú is lett kissé a válogatás.Na de erről beszéltem néhány irással ezelőtt,az egyenzene melletti rétegműsorok létjogosultsága mellett kardoskodva.Szelerailway írta:Egy szelektor soha az életben nem fog felérni egy hús-vér zenei szerkesztővel.Nem nagy dolog a szelektor, mindössze utasításokat hajt végre. Egy jó dolog az, csak kezelni kell, élni a lehetőségeivel és nem dolgoztatni helyettünk.
Szoval input is output,csak az tud kijönni,mint amit betáplálnak.