RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#155528  Szerző: szabogabor10

admin írta:
BroCreSt írta:
admin írta:Valami görbe árbocról megy valami gazos sas-hegyi udvarból
:lol: :lol: :lol:
http://www.fmdx.hu/transmitters-hng-sashegy2.htm
Ezt korábban néztem már én is, egészen zseniális megoldás. ^^
A vételkörzet valóban pocsék. Itt Kelenföldön, a Sas-hegy seggében okés, de ahogy megyek ki a városból dél felé, gyorsan romlik a minőség.
 #155511  Szerző: BroCreSt

admin írta:Valami görbe árbocról megy valami gazos sas-hegyi udvarból
:lol: :lol: :lol:
 #155507  Szerző: markfelt

Nem értem ezt a rádiót. El nem adják, a csőd szélén táncol, Fiala van már mindig, a zene fos, a műsor hallgathatatlan, és a vételkörzet pocsék. Valami görbe árbocról megy valami gazos sas-hegyi udvarból az engedélyezett teljesítmény töredékével.

Lenne benne potenciál pedig.
 #155501  Szerző: szabogabor10

Közben visszajött.
 #155476  Szerző: szabogabor10

99.5 OFF. Mi történt?
 #138770  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Nézegetem a playlistjüket, gyakorlatilag 100% magyar zenét adnak. Mármint NMHH által magyarnak ítélt, és általuk magyarnak nem ítélt zenéket egyaránt. Esetleg valami rebrand -re lenne szükség, "magyar zene rádiója" úgysincs még az éterben egyáltalán.
ez így megy már jó pár éve. amúgy felesleges az ilyen fajta rebrand, ilyen k**va magas szövegarány mellett...
 #138769  Szerző: Wolfman

djlacee írta:Nézegetem a playlistjüket, gyakorlatilag 100% magyar zenét adnak. Mármint NMHH által magyarnak ítélt, és általuk magyarnak nem ítélt zenéket egyaránt. Esetleg valami rebrand -re lenne szükség, "magyar zene rádiója" úgysincs még az éterben egyáltalán.
Az az előző rádió lett volna azon a frekin... :troll:
 #138766  Szerző: djlacee

Nézegetem a playlistjüket, gyakorlatilag 100% magyar zenét adnak. Mármint NMHH által magyarnak ítélt, és általuk magyarnak nem ítélt zenéket egyaránt. Esetleg valami rebrand -re lenne szükség, "magyar zene rádiója" úgysincs még az éterben egyáltalán.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 50