RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#51201  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Azt nem értem, hogy az Euronews miért van mindenhol legnagyobb vagy kiegészítő csomagban? DVB-T -n free-to-air elérhető, és szerintem olyan alap csatorna, mint az Eurosport.
Sajnos az nem jelent semmit, attól függ, hogy az adott szolgáltató hogy egyezik meg a csatorna tulajdonosával.
A minicsomag kínálata amúgy nem lenne rossz, de az ára kicsit magas, én inkább olyan 4-500.-Ft körüli árat tartanék reálisnak, mint a UPC-nél.
 #51145  Szerző: djlacee

Azt nem értem, hogy az Euronews miért van mindenhol legnagyobb vagy kiegészítő csomagban? DVB-T -n free-to-air elérhető, és szerintem olyan alap csatorna, mint az Eurosport.
 #51123  Szerző: mlaszlo

Közlemény a Magyar Telekom Nyrt általános szerződési feltételeinek módosulásáról

Bevezetjük a Speak! idegen nyelvű kiegészítő minicsomagot a központi fejállomásról ellátott területeken*. Kínálata: Euronews, Skynews, TVE, RTL, SAT1, KIKA, ZDF, Rai Uno, RTR Planeta, VOX. Díja: 890 Ft/hó.

A Hallmark Channel neve 2010. szeptember 3-tól Universal Channelre módosul
Az XXXtreme csatorna neve 2010. szeptember 6-tól Daring! TV-re változik
 #48846  Szerző: Ghee

csokie írta:Létezik olyan, hogy az előfizetők között prioritást csinálnak a Videánál? Úgy értem hogy a Videa megosztót nekem T-home kábellel pillanatok alatt betölti a videót, UPC-s ismerősömnek meg alig akarja betölteni, de ez nem egyéni észrevétel mások is mondták hogy lassú nekik a videa, én meg mondom nekik hogy nálam meg semmi gond. Gondolom a T-s ügyfeleket részesítik előnyben a videánál.
Ez kicsit furán hangzik...
Inkább technikai probléma áll a háttérben mint bármiféle "a T-s ügyfeleket részesítik előnyben a videánál" c. történet.
 #48778  Szerző: csokie

Létezik olyan, hogy az előfizetők között prioritást csinálnak a Videánál? Úgy értem hogy a Videa megosztót nekem T-home kábellel pillanatok alatt betölti a videót, UPC-s ismerősömnek meg alig akarja betölteni, de ez nem egyéni észrevétel mások is mondták hogy lassú nekik a videa, én meg mondom nekik hogy nálam meg semmi gond. Gondolom a T-s ügyfeleket részesítik előnyben a videánál.
 #48688  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: Éterből szedik, és a Fehérvár TV-vel szokott interferálni :lol:
Érdekes, nem tudom hol lehet akkor az antennájuk. Nálam nem szokta semmi se zavarni.
Ugyanakkor ez is logikus, hogy két egymáshoz közeli város helyi csatornájának ugyanazt a frekvenciát adták ki...
Persze ez nem a T hibája.
 #48687  Szerző: csokie

Inkább a Fehérvár TV-re tippelek én is, mert Dél-Nyugat felé állhat az antennájuk, ha az éterből relézik. Én amúgy amikor bekötötték a kábel tvt és a halom tvt megláttam, azt hittem SzHBattáról kábelen jön ez a csatorna, és a 10 km-en így leromlik a jel. Ezek szerint tévedtem.
 #48508  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
csokie írta: Halom TV minősége még mindig retek! Sőt valamivel interferál is esténként 9 után, nem tudom hogy kábelen vagy az éterből zavarja-e valami. De a minősége 0-24-ben egy nagy kalap szar. Érd TV meg túl van erősítve a központban, az meg átlósan csíkozik.
Köszönöm az infót, akkor ezen a téren nem változtak semmit.
Éterből szedik, és a Fehérvár TV-vel szokott interferálni :lol:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 93