RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#112170  Szerző: LuciFerko

ryan írta:Kérlek szépen: vagy beszélnek erről normálisan, vagy sehogy. A végén meg még be is mondani, hogy hát mi amúgy vidámak vagyunk. :ayfkm:
Egytértek.
 #112169  Szerző: ryan

Kérlek szépen: vagy beszélnek erről normálisan, vagy sehogy. A végén meg még be is mondani, hogy hát mi amúgy vidámak vagyunk. :ayfkm:
 #112167  Szerző: djmarco

Nem gyászoltaj túl intenzíven, és talán nem volt ez kellő súllyal kezelve, de szerintem egy ilyen műsorba nagyon gyászos hangulat nem igazá illik bele.
Nem voltak ők bunkók egyszerűen csak hírként/témaként kezelték ezt a nagyon sajnálatos eseményt, és így ez elvesztette a súlyát.
 #112107  Szerző: samsung

hátha csődbe akar menni a Face is nyugodtan megvehetni...
és szerintem a Face lenne az utolsó akinek eladnák :D Régebben is írtak roluk elég szép dolgokat a Facebook-on :D
 #112075  Szerző: kukac

Jani98 írta:Miért érzem azt,hogy a Face a RiseFM helyére akar törni?...ez az a rádió,ami megérdemli a 10/10 csillagot.Tényleg!Nyitott a hallgatók felé,és folyamatosan építkezik.Úgymond...
Bennevannak abban a ...r helyzetben,hogy nincs állandó frekvenciájuk,de érdekes,hogy az online időszakban is nagyon figyelnek mindenre.(Ebben van a jövő..)
Több mint 300.000 lájkoló a Facebookon nem tévedhet.És elég szép kis közösséget kovácsoltak össze.
Oké,tudom hogy a Citadella reklám,stb.. tartja őket,de ezzel nem is nagyon foglalkozok.
Teljesen korrekt,ez kell a hallgatóknak.A Rise már szerintem megfontolhatná a Balaton 98.9 eladását,(esetleg a győrit is?!),és a Face azonnal lecsapna rá.
Ez a rádió,ha folytatná ezt a fejlődést,és szerezne pár frekit,nagyon durván verhetné a konkurenciát. :yes:
Boldogat Face!
azért mielőtt hivatalosan beájulnánk a propagandától, ne felejtsük el hogy ez a rádió egy viszonylag szűk korcsoport (megítélésem szerint 15-25) részére készít műsort, így aztán nem kell elvárni túl nagy csodát, a fiatalok egyre kevésbé hallgatnak rádiót, sokkal inkább tudatosan állítják össze saját maguknak a médiatartalmakat, főként az online szolgáltatások felé fordulva, így hamarosan telítődik a piac, minél több a halász, annál kevesebb lesz a fogás. a mesterségesen felduzzasztott facebook-csoport inkább a felület kiajánlhatóság miatt van, de hasonló önbecsapásnak tartom, mint a rádió1 fizetett méréseit.
 #112057  Szerző: Csongii

Ráadásul most az új rádióknál, ha nem úgy megy értük valaki, akkor ugye 2 évig nem is lehet hálózatba lőni. :mellow:
 #112049  Szerző: noartist

Tudom,hogy hogy működik.A Rise Ufó-e vagy?Játékkal vágódott be anno.
De akik ekkor,emiatt lájkolták,tudomást szereztek a rádióról.És nyilván hozott pár új hallgatót (is).
Nade ON. :)
 #112047  Szerző: asr27

Ez a "lájk program" a RiseFM fb oldalának a lájkgyűjtési akciójánál is használatban volt 2011 november környékén. de ez itt off.
 #112044  Szerző: Ivoa

Jani98 írta:Miért érzem azt,hogy a Face a RiseFM helyére akar törni?...ez az a rádió,ami megérdemli a 10/10 csillagot.Tényleg!Nyitott a hallgatók felé,és folyamatosan építkezik.Úgymond...
Bennevannak abban a ...r helyzetben,hogy nincs állandó frekvenciájuk,de érdekes,hogy az online időszakban is nagyon figyelnek mindenre.(Ebben van a jövő..)
Több mint 300.000 lájkoló a Facebookon nem tévedhet.És elég szép kis közösséget kovácsoltak össze.
Oké,tudom hogy a Citadella reklám,stb.. tartja őket,de ezzel nem is nagyon foglalkozok.
Teljesen korrekt,ez kell a hallgatóknak.A Rise már szerintem megfontolhatná a Balaton 98.9 eladását,(esetleg a győrit is?!),és a Face azonnal lecsapna rá.
Ez a rádió,ha folytatná ezt a fejlődést,és szerezne pár frekit,nagyon durván verhetné a konkurenciát. :yes:
Boldogat Face!
Ha visszakeresel a Rise/Face (valamelyik) topikjában, ebből a 300 ezer lájkolóból kb. 150 ezer egy lájkolóprogram műve. Hetente egy időben 15-20 ezer fővel emelkedett a lájkszám, ezt akkor sem tudják kihozni, ha minden Citadellás látogatóval kötelezően belájkoltatnák. A R1 is abban az időben szedte össze a 300 ezer lájkot, amikor kb. 5-5,5 millió ember tudta hallgatni az országban. Ezt a Face sosem érte el.

A Balaton 98,9 és Győr 96,4 megszerzésével egy baj van: mindkettő kereskedelmi, a Bp 99,5 - amit pedig most már csak megszereznek - közösségi. A hármat nem lehet összekapcsolni, pont emiatt.

Sajnos egyre inkább az az érzésem, hogy a Győr 96,4 még sokáig süket marad. :S
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 174