RADIOSITE Fórum

• Tudomány és technika

#36897  Szerző: Ghee

donder írta:Sziasztok! Nem tudom hogy valaki esetleg érdekelt-e az elektronika terén... De nem is ez a lényeg! Van egy FM adóm amit én építettem, s amihez kellene egy stabilizátor áramkör, mivel ha kicsi vagy túl túl nagy a feszkó, akkor tönkremegy! Szal kellene egy 3-4 volthoz stabilizátor! Aki tud kérem segítsen! Köszönöm! :)
Nem stabilizált tápegységről jár az adó? :o

Egyébként meg a legegyszerűbb 7805-ös 5V-os stabilizátor IC-vel, vagy LM317-ből egy variálható stabilizált tápegységet lehet építeni. Kapcsrajzokat a gugli ajánl majd Neked.
 #36868  Szerző: LuciFerko

puff egy körmös.
 #36865  Szerző: donder

Sziasztok! Nem tudom hogy valaki esetleg érdekelt-e az elektronika terén... De nem is ez a lényeg! Van egy FM adóm amit én építettem, s amihez kellene egy stabilizátor áramkör, mivel ha kicsi vagy túl túl nagy a feszkó, akkor tönkremegy! Szal kellene egy 3-4 volthoz stabilizátor! Aki tud kérem segítsen! Köszönöm! :)
 #36594  Szerző: mgabor

Ghee írta:Vannak ingyenes, többsávosak is, némi korlátozással, de igen jól használhatóak. :)
nemisaz, hanem első ránézésre aszittem, hogy ennyi pénzért rendes vas, akkor kellett volna :D
 #36501  Szerző: Ghee

mgabor írta:
Pasa írta:...
viszont szoftveres, de szépen van dizájnolva :)
néztem először, hogy 50 ropi körül van, kéne venni, de gyanús lett :D
Vannak ingyenes, többsávosak is, némi korlátozással, de igen jól használhatóak. :)
 #36465  Szerző: Pasa

Na, köszi Donder! Most hasznodat vettem, szerkesztés után belefér normálisan a fórumba. Szóval szoftveres? De akkor is szép! ;)
 #36434  Szerző: mgabor

donder írta:Nem tudtam bocs! Enyire én sem vagyok Einstein... :D
:wailing: rá van írva
 #36433  Szerző: mgabor

Pasa írta:...
viszont szoftveres, de szépen van dizájnolva :)
néztem először, hogy 50 ropi körül van, kéne venni, de gyanús lett :D
 #36429  Szerző: donder

Pasa! Ha görgös egered van,
akkor a gorgőt teljesen nyomd be,
ha firefoxot használsz, akkor megjelenik egy
jobbra balra nyíl egy körben,
mozgasd az egeret,
és a lap is arrébb megy!
Vagy egy másik megoldás:
Tartsd lenyomva a bal egérgombot,
és húzd jobb oldalra kifelé!
Sikerülni fog! ;)
Net explórernél elvileg van húzható
sávocska a lap alján!
De ez a módszer ott is beválik!
 #36428  Szerző: Pasa

Biztos jó is, de főleg szép, azért tettem be. Csak sajnos túl nagy a kép, és mivel nem látom tőle a szerkesztés gombot, nem tudom javítani...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 22