RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#165253  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta:OMFG! Mi az atyaúristen folyik itten, hogy egy ilyet ki kellett írni?...
Szerintem csak egy figyelmeztetés ha valaki "trollkodna".
 #165248  Szerző: kukac

SIR írta: Felhasználói oldalon próbáltátok böngészőben megnézni az "Oldal forrása" mit ad ki? Lehet, hogy a kódban találtok valami okot... [Olyat is láttam már, hogy a sütis felugrót akarta blokkolni a böngésző és ezért vergődött...]
Amióta azt írtam, azóta egyszer sem jelentkezett - úgyhogy szerintem nem nálam volt a hiba.
 #165247  Szerző: SIR

kukac írta:
kukac írta:
szblcs írta:Dunsztom sincs, próbáljuk reprodukálni a hibát, és ha előjön, javítjuk. Semmi rendellenességet nem látok a kódban egyelőre.
Nem feltétlen a kódban, érdemes szétnézni a webszerveren is.
na, csak csinálja, és csak ennél az oldalnál. a gép amiről nézem tiszta.
Felhasználói oldalon próbáltátok böngészőben megnézni az "Oldal forrása" mit ad ki? Lehet, hogy a kódban találtok valami okot... [Olyat is láttam már, hogy a sütis felugrót akarta blokkolni a böngésző és ezért vergődött...]
 #165243  Szerző: markfelt

Aki valaha dolgozott rádióban, tudja, ki a legnagyobb szarkavaró a szakmában, tudja, hogy mi az illető motivációja, és milyen beteg mechanizmusok vezérlik. Ezzel a kérdést azt hiszem, meg is megválaszoltam.

További jó olvasgatást/írogatást. :)
 #165241  Szerző: kukac

OMFG! Mi az atyaúristen folyik itten, hogy egy ilyet ki kellett írni?...
 #165240  Szerző: markfelt

Arra mindenképpen felhívnám a szakma egyes rosszakaróinak figyelmét, hogy a RADIOSITE.HU működése a következő egy évtizedben biztosított, és ha Isten is úgy akarja, továbbra is működni fog. Más külső erő, például az ún. rosszakarók "ráhatása" nem tud érvényesülni.

Köszi a figyelmet!
 #164556  Szerző: kukac

kukac írta:
szblcs írta:Dunsztom sincs, próbáljuk reprodukálni a hibát, és ha előjön, javítjuk. Semmi rendellenességet nem látok a kódban egyelőre.
na, csak csinálja, és csak ennél az oldalnál. a gép amiről nézem tiszta.
 #164554  Szerző: kukac

szblcs írta:
kukac írta:
blue írta: Kép
http://www.kephost.com/image/vxFe
nem egyedi eset... nálam is csak itt írja.. Linux alatt.
Most akkor mi is van tulképpen?
Dunsztom sincs, próbáljuk reprodukálni a hibát, és ha előjön, javítjuk. Semmi rendellenességet nem látok a kódban egyelőre.
 #164553  Szerző: blue

szblcs írta:
kukac írta:
Dunsztom sincs, próbáljuk reprodukálni a hibát, és ha előjön, javítjuk. Semmi rendellenességet nem látok a kódban egyelőre.
Engem egyáltalán nem zavar, nem azért írtam. Csak egy apró észrevétel.
 #164552  Szerző: markfelt

kukac írta:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 112