RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#163997  Szerző: robert11

Sziasztok fórumozók! Nagon boldog új évet kívánok mindenkinek musicfmesnek r1esnek is egyaránt.
Remélem, hogy nem olyan évet nyitunk majd hogy sorba felállnak majd a műsorvezetők a musicfmen mint tavaj hanem marad mindenki vagy esetleg még jön valaki új is Mártit tehermentesítenikéne elég sok szakadt a nyakába mióta nincs Cooky és már az önindítóba is ő van mint nő aminek örülök de lehet sok neki ez egy kicsit.
Remélem azt is hogy az idén is fogjuk hallani Troyt a számcímek bemondásánál bemondja majd a régi és új topslágereket egyaránt.
Most hogy ilyen beszédnélküli adáso voltak és csak zenék mentek, elég sokszor megszólalt mondjuk nyilván olyan zenéket nyomtak be bár fura volt hogy tegnap is kétszer volt Mr Provs dal meg belenyomták Troy megszólalásánál a topslágerek szignált szóval voltak bakik is :)
 #163879  Szerző: robert11

Mai baki a rádióban 2 szignált is benyomtak délután egyet ahol Troy szólal meg ez a four years together lets dance és alá benyomták Gerdát a topslágerekkel tök durva.
Akkor leadták a Halottpénztől az élnünk kellett olnaméget 7 előtt is valamikor a kívánságműsor első órájában is inkább úgy mondom mert pontos időt nemtudok mondani meg 7 után is a második órában valamikor pedig kétszer ugyanazt nemadhatják elvileg Cooky is mindíg aztmondta hogy valaki kért olyat ami már volt az előző órába vagy esetleg a mixben hogy ez már volt sajnos nemtudom leadni mégegyszer.
Egyébként jók a promók a musicpartyreklámban.
 #163865  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta:Ha tényleg, akkor hátha olvassa Gergő is a fórumot (aktívan), és tesz valamit az ügy érdekében.
Facebook-központúság ide vagy oda, egy igényes honlap még mindig sokat jelent.

+1 ötlet, hogy iTunes-ba is felmehetnének a mixek, ahogyan csinálja ezt Andro is a Dj Factory-s szettekkel. (sőt, legutóbb még az összes NiteRise-mix is fent volt)
Van olyan erős brand már a Music Killers, hogy népszerű lehetne.
Szerintem. :)
Először az esetlegesen felmerülő hiányosságokat kellene bepótolni, aztán ráér fejlesztgetni.....
 #163855  Szerző: noartist

asr27 írta:
noartist írta:
asr27 írta:Úgy tűnik, Héjja Anett ellustult. :D
Ilyen vádolgatásokba azért ne menjünk bele. Egyáltalán nem biztos, hogy az illető felel a webes felületért, azt pedig végképp kétlem, hogy bárki is vállat vonogatva tenne magasról az egészre.
Félreérted, nem vádaskodtam, viccnek szántam.
Amúgy meg, de igen, ő felel a webes felületért.
Ha tényleg, akkor hátha olvassa Gergő is a fórumot (aktívan), és tesz valamit az ügy érdekében.
Facebook-központúság ide vagy oda, egy igényes honlap még mindig sokat jelent.

+1 ötlet, hogy iTunes-ba is felmehetnének a mixek, ahogyan csinálja ezt Andro is a Dj Factory-s szettekkel. (sőt, legutóbb még az összes NiteRise-mix is fent volt)
Van olyan erős brand már a Music Killers, hogy népszerű lehetne.
Szerintem. :)
 #163854  Szerző: asr27

noartist írta:
Ilyen vádolgatásokba azért ne menjünk bele. Egyáltalán nem biztos, hogy az illető felel a webes felületért, azt pedig végképp kétlem, hogy bárki is vállat vonogatva tenne magasról az egészre.
Félreérted, nem vádaskodtam, viccnek szántam.
Amúgy meg, de igen, ő felel a webes felületért.
 #163853  Szerző: noartist

#163852  Szerző: asr27

Úgy tűnik, Héjja Anett ellustult. :D
 #163851  Szerző: noartist

Az egész weboldal csapnivaló egy ideje már. Olyan, mintha nem is lenne gazdája, csak valaki bele-belepiszkál néha, de nem igazán ért hozzá. Ideje lenne gatyába rázni, mert a lehetőség megvan benne- nem ok nélkül volt az év honlapja is.
 #163849  Szerző: Kovi02

ayala írta:egyáltalán nem biztos (sőt!), hogy kifejezetten a musicfm.hu oldal bármiféle fejlesztéséről volt szó, ezt azért vegyétek figyelembe.

akárhogy is, valakit ideje lenne ráállítani az online tartalmakra, vagy ha nincs rá erőforrás, akkor inkább hanyagolni, mert ez így nem profi színvonal.
A toplista és az mk top20 se sűrűn frissül,volt olyan,hogy egy kb. 5 hetes lista volt fent mindkettőnél aktuálisan. MV-k közé meg felrakhatnák a DRS teamet.
 #163847  Szerző: ayala

egyáltalán nem biztos (sőt!), hogy kifejezetten a musicfm.hu oldal bármiféle fejlesztéséről volt szó, ezt azért vegyétek figyelembe.

akárhogy is, valakit ideje lenne ráállítani az online tartalmakra, vagy ha nincs rá erőforrás, akkor inkább hanyagolni, mert ez így nem profi színvonal.
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 565