RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#85702  Szerző: mimi

admin írta:Minenesetre ha majd Szalaiannamária leszek, betiltatom a vallási műsorokat. :)
Én meg jól kimegyek tüntetni ellened :D Nem vagyok vallásos, de a tiltás a ló túlsó oldala, ésszerű keretek közt biztosítani kell a lehetőséget. Hozzáteszem, normális, értékes műsorokra, törekedve arra, hogy arányosan hozzáférjenek a bejegyzett egyházak.
 #85700  Szerző: nyikolaj

OK!Terjeszkedett a Szt István és kész!Ez van!Bár a véleményem akkor is az,hogy más M.o-i tájegységekhez képest itt aztán nagyon bevan pótolva minden féle vallásosság.De hát ez van,ezt kell szeretni.Viszont lenne egy kérdésem.Lehet,hogy én vagyok a hülye,de miért van az,hogy a kereskedelmi,vagy a közszolgálati frekikre mehetnek talk vagy vallási rádiók,viszont fordított esetet én még nem tapasztaltam.De nem csak a mostani volt Expresses frekik példájára gondolok.Tudjuk,hogy az évek során sok példa volt,hogy (zenés)kerrádiók bekebelézével lettek talk/vallási adók!Olyat nem lehetne,hogy pl egy vallási frekire ami majd lejár pályázna kereskedelmi érdekeltség?
 #85699  Szerző: markfelt

mimi írta:http://stakeholders.ofcom.org.uk/broadc ... /religion/ Én csak guglizgatok, ilyet találtam.
Esetleg a Médiatanács félreértelmezte a dolgot (jaj, de hát ő olyat nem szokott :)), és nem azzal volt a gond, hogy vallási műsorok kerülnek a képernyőre, hanem az ezzel kapcsolatos elveket sértette meg.
Nyertél.
Minenesetre ha majd Szalaiannamária leszek, betiltatom a vallási műsorokat. :)
 #85697  Szerző: mimi

http://stakeholders.ofcom.org.uk/broadc ... /religion/ Én csak guglizgatok, ilyet találtam.
Esetleg a Médiatanács félreértelmezte a dolgot (jaj, de hát ő olyat nem szokott :)), és nem azzal volt a gond, hogy vallási műsorok kerülnek a képernyőre, hanem az ezzel kapcsolatos elveket sértette meg.
 #85695  Szerző: markfelt

mimi írta:
admin írta:Mutass egy brit tematikus vallási médiumot, vallási műsort!
http://www.bbc.co.uk/radio4/programmes/ ... nandethics
Hmm, akkor lehet, hogy ez a BBC-re nem vonatkozik.

Mindenesetre:
"Érdekesség, hogy az EPRA-ülésen az Ofcom ugyanezzel a kéréssel fordult az izlandi médiahatósághoz. A gejzírek földjén ugyanis bejegyezték a Gospel TV-t, amely vallási jellegű műsorokat sugároz az Egyesült Királyság területére, a brit jogszabályok viszont tiltják, hogy hitéleti műsorszámok kerüljenek képernyőre. Az Ofcom tehát azzal a kéréssel fordult az izlandi kollégákhoz, hogy szólítsák fel a műsorszolgáltatót a brit törvények betartására."

http://mediatanacs.blog.hu/2011/11/11/m ... vedelmeben
 #85692  Szerző: markfelt

mimi írta:
admin írta:Ahhoz képest, hogy pl. Nagy Britanniában teljesen be vannak tiltva a vallási médiumok / műsorok, eléggé le vagyunk maradva.
Mi az, hogy be vannak tiltva? Miért ne lehetnének? Csak ésszerű keretek között, és ez a szabályozó hatóság dolga, mert az egyház részéről érthető, hogy minél inkább terjeszkedni szeretne, viszont ha attól veszik el a lehetőséget, aki helyben munkahelyet teremtene és vallástól függetlenül a helyi közösségnek szolgáltatna (helyi kereskedelmi rádiók), az gáz. Mondjuk limitálni kéne, hogy akkor működhet valahol hálózatos rádió, tematikus rádió, ha már van a vételkörzetben általános helyi adás.
Én így tudom. Mutass egy brit tematikus vallási médiumot, vallási műsort!
(természetesen ez csak az Ofcom licensz alatt álló médiumokat érinti)
 #85690  Szerző: mimi

admin írta:Ahhoz képest, hogy pl. Nagy Britanniában teljesen be vannak tiltva a vallási médiumok / műsorok, eléggé le vagyunk maradva.
Mi az, hogy be vannak tiltva? Miért ne lehetnének? Csak ésszerű keretek között, és ez a szabályozó hatóság dolga, mert az egyház részéről érthető, hogy minél inkább terjeszkedni szeretne, viszont ha attól veszik el a lehetőséget, aki helyben munkahelyet teremtene és vallástól függetlenül a helyi közösségnek szolgáltatna (helyi kereskedelmi rádiók), az gáz. Mondjuk limitálni kéne, hogy akkor működhet valahol hálózatos rádió, tematikus rádió, ha már van a vételkörzetben általános helyi adás.
 #85688  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:
Miért is kell ideológiákkal mosni az emberek fejét 0-24? 2011 van, hahó!
Ezen én teljesen le vagyok döbbenve. Ráadásul tudom, hogy nem kevés zsetonuk van üzemeltetni ilyeneket.
Én 1x belehallgattama Mária Rádió adásába, de az volt az első és az utolsó. Ezektől a műsoroktól, amiket sugároznak én kifutnék a világból.
Ráadásul zene nincs is azt hiszem rajta.
Van, de gregorián, orgona, stb :D
 #85684  Szerző: Csongii

Miért is kell ideológiákkal mosni az emberek fejét 0-24? 2011 van, hahó!
Ezen én teljesen le vagyok döbbenve. Ráadásul tudom, hogy nem kevés zsetonuk van üzemeltetni ilyeneket.
Én 1x belehallgattama Mária Rádió adásába, de az volt az első és az utolsó. Ezektől a műsoroktól, amiket sugároznak én kifutnék a világból.
Ráadásul zene nincs is azt hiszem rajta.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 200