RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#83165  Szerző: Zoey

admin írta:Azt irta az MTVA Facebook oldalan egy bennfentes, hogy a tervek szerint januarban megujul minden kozmedium arculata.
Ezt én is várom, sőt, igazából már mostanra vártam, de ennyi tévének új arculatot készíteni biztos nem kis idő.
 #83148  Szerző: markfelt

Attis írta:
admin írta:Azt irta az MTVA Facebook oldalan egy bennfentes, hogy a tervek szerint januarban megujul minden kozmedium arculata.
És ugye végre kiegyensúlyozott, tárgyilagos Híradót (Cohn-Bendit-ügyektől mentes), hasonlóképp színvonalas Ma Reggelt és Estét láthatunk? :csukottszem:
Hehhehehehe, nap vicce. :)
 #83146  Szerző: Attis

És ugye végre kiegyensúlyozott, tárgyilagos Híradót (Cohn-Bendit-ügyektől mentes), hasonlóképp színvonalas Ma Reggelt és Estét láthatunk? :csukottszem:
 #83145  Szerző: markfelt

Azt irta az MTVA Facebook oldalan egy bennfentes, hogy a tervek szerint januarban megujul minden kozmedium arculata.
 #83018  Szerző: MTI

admin írta:Eddig a Maradj talpon a legjobb, hozza is a nezettseget.
Birom, ahogy a Gundel oltja a jatekosokat. :)

http://www.origo.hu/teve/20111005-nezet ... alpon.html
Az biztos, hogy nem volt hülyeség a Pont elmaradásával 18.30-ra tenni a kezdést. Mostmár csak azt kellene betartani, hogy nagyjából pontosan 18.30-kor is kezdődjön. A pontos kezdésre - azt vettem észre - egyébként mintha jobban figyelnének az M1-en és a Dunán is. Tetszik a Ma reggel új díszlete is és jó az MM is. A Magyarország, szeretlek! szerintem túlságosan harsány és erőltetett.
 #82871  Szerző: Nickman

Az új Duna2-nek milyen lesz a tematikája ? A mostani megszokott ?
 #82864  Szerző: Zoey

Rákay Philip-interjú az elvárásokról, tervekről, műsorokról:
http://www.origo.hu/teve/20110929-rakay ... t-nem.html

Ma kezdődik amúgy a nagy átalakulás. Most már azért elég sok helyen találkoztam közmédiás plakátokkal.
Az viszont csalódást okozott, hogy a híradó díszlete (legalábbis a reggeli híradó alapján), és az id-k nem cserélődtek. Szerintem egy megújulás során ezeknek is újaknak kellene lenniük...
 #82801  Szerző: tomee87

Pr telecom kábelen, digitálison átírták a csatornalistában "Duna II Autonómia" nevet "Duna 2"-re. :)
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 235