RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#23259  Szerző: SzD

Pasa írta:Viszont jó, hogy a rádióban folytatja, ott nem látszik: :gülü:

Találó ez az emotikon... :P :lol:
 #23258  Szerző: mgabor

akit egyszer a napkelthe ( :) ) bedarál, annak nincs visszaút... :)
 #23256  Szerző: Pasa

Napkeltézik (h nélkül)...
 #23255  Szerző: mgabor

napkeltézik vagy mit csinál most Bethlen? lehet azért esett ki a számításból :)
 #23253  Szerző: Pasa

mgabor írta:ezzel nagyjából ki is lőttük az említésre érdemes férfi televíziósokat.
Kihagytad Betlen Jánost, aki amellett, hogy mindig felkészül a riportalanyból, nem fél a saját véleményét is elmondani neki. Ráadásul élvezetesen laza és közvetlen a stílusa.
Baló felkészült, tapasztalt a maga közel 40 éves tévés múltjával, csak kár, hogy politikai beállítottságát nem tudja (vagy nem akarja) palástolni. Viszont jó, hogy a rádióban folytatja, ott nem látszik: :gülü:
 #23252  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:őt kéne HDben adni :shock:
Igen. ^^
 #23247  Szerző: mgabor

az a baj, hogy szebb beszédűt meg jobb megjelenésűt láttunk már ezret, felkészültebbet meg érdeklődőbbet nem nagyon...

engem pl. Nika György irritál erősen, kicsit olyan, mintha próbálna csipkelődni, tudálékoskodni, minden kérdését "bekérdezésnek" szánni, aztán nézni is kínos, amikor megszólal, az interjúalany meg megeszi reggelire

aztán ott volt szegény jólfésült Győrffy Miklós, a maga fájdalmasan igénytelen kinézetével, akkora mézesmázaskodással, hogy lefolyt a képernyőről

van a Bárdos, aki fejébe vesz valami hülyeséget és mindenáron bele akarja beszélni az alany fejébe, hogy az úgy van, meg azért cselekedte, amit :)

van Pálffy, aki mesterfokon űzi a beleszarás magasiskoláját, van az erős közepes Rábai Balázs, van Siklós András és Szellő István, akiktől leírt szöveg felolvasásán kívül még nem láttunk semmit, ezzel nagyjából ki is lőttük az említésre érdemes férfi televíziósokat.

van még Süveges Gergő, aki tán megérne egy próbát az Estében.

de azért jól látszik, hogy a Baló erősen a mezőny élén áll :)

a hírműsor meg nem szépségverseny.
 #23245  Szerző: LuciFerko

őt kéne HDben adni :shock:
 #23244  Szerző: Mauro

SzD írta:
Szabi írta:http://www.fn.hu/media/20090730/radios_ ... lo_gyorgy/
Tiszteletem előtte, mert jóval több nálam, és sok más embernél is...de, aki nem tud beszélni sem rendesen, azt miért engedik mikrofon/kamera elé?! :x
Ő tipikusan az az ember, akinek a háttérben kellene maradia, mert a tudásával odavaló. De a beszédihábájával abszolút nem a "rivalda fényben" lenne a helye.
Nem is tudtam ő a férje Morvai Krisztinának.
 #23241  Szerző: SzD

Szabi írta:http://www.fn.hu/media/20090730/radios_ ... lo_gyorgy/
Tiszteletem előtte, mert jóval több nálam, és sok más embernél is...de, aki nem tud beszélni sem rendesen, azt miért engedik mikrofon/kamera elé?! :x
Ő tipikusan az az ember, akinek a háttérben kellene maradia, mert a tudásával odavaló. De a beszédihábájával abszolút nem a "rivalda fényben" lenne a helye.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 167