RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#12182  Szerző: Sakál

válaszlevél az ORTT-től a kisközösségi frekik kiírásával kapcsolatos kérdésre: "a Testület jelenleg nem döntött arról, pályáztat-e kisközösségi műsorszolgáltatási jogosultságokat.Az erre vonatkozó előterjesztés folyamatosan szerepel a Testület heti napirendjén. Amennyiben a pályáztatás tárgyában döntés születik a Testület erre vonatkozó határozata és az esetlegesen elfogadott pályázati felhívás és annak feltételei az ORTT honlapján (www.ortt.hu) lesznek megtalálhatók"
 #12175  Szerző: Andrew5

majd kitalának valamit...

Minden estere valószinüleg választ kapok ma erről de az biztos hogy elég nagy szájhúzogatás lett a kérdésemre vonatkozóna talán nem véletlenül... :(
 #12174  Szerző: MrG

Andrew5 írta:szerintem azt hogy mivan a törvényben meg mi nincs inkább hagyjuk.... úgysem vonatkozik senkie vagy betartják vagy nem... (lásd advertum)
Akkor más megközelítésből: mi okuk lenne nem kiírni?
Valami ésszerű magyarázat kell, ha nem írják ki, hogy miért nem... erre leszek kíváncsi.
 #12173  Szerző: Andrew5

szerintem azt hogy mivan a törvényben meg mi nincs inkább hagyjuk.... úgysem vonatkozik senkie vagy betartják vagy nem... (lásd advertum)
 #12172  Szerző: MrG

Én már több héttel ezelőttre kaptam ígéretet a válaszra, szóval ne is várd, szerintem. :)
Egyébként tudtommal törvény általi kötelességük kiírni a pályázatot. Ha nem írják ki, azzal megszegik az előírást.
 #12171  Szerző: Andrew5

Nos aki azt tervezi hogy kisközrádiót akar csinálni, hát annak lesz ma egy jó vagy egy rossz hírem. Mivel a drága testület ezeddig nemtudta eldönteni hogy legeyen e vagy nem így ne is tudjuk de ígéret szerint ma kiderül és megkapom rá a választ. Úgyhogy vagy nagy lesz az öröm vagy sírni fogunk megint.... :roll:
 #10736  Szerző: mg

MikySoft írta:De amúgy mi a baj a Mária rádióval? Vallási rádió. Lehet szeretni, nem szeretni. De hogy állandóan
azt hozni fel példának mindenhova. Hát nemtom...ja, hogy felvásárolt pár frekit? A Klub mit csinál?
Vagy a Rise, vagy a Rádió 1, vagy a még kb. ezer másik. A Máriának is van célközönsége, max nem mi.
De ettől még nem kell utálni.
persze, én mondjuk általában ellene vagyok, hogy a helyi frekiket ennyire korlátlanul hálózatépítésre használják.
a Mária nem árt, nem kell utálni, csak ekkora méretű terjeszkedéshez képest nagyon hardcore rétegadó, főleg úgy, hogy létezik egy sokkal fogyaszthatóbb MKR, ami viszont szinte foghatatlan (nagy élmény a szolnoki és a siófoki adó összecsengése a 1341-en, szép kannahangot eredményez). pedig utóbbi sokkal alkalmasabb a vallásos és nem vallásos hallgatók megszólítására is, lévén jóval színesebb és professzionálisabb. fordított helyzetben, ha a Máriáé lenne a KH hálózat és az MKR terjeszkedne, jóval célszerűbb kihasználása lenne a frekvenciakészletnek. értsd: a Mária behatárolt célközönsége így is országosan el tudja érni az adást, és aktívabbak a tekintetben, hogy tegyenek a megfelelő vételi körülmények megteremtéséért; az MKR meg könnyebben tölt be missziós szerepet, hiszen mindenki által hallgathatóbb.
 #10734  Szerző: rsite1

De amúgy mi a baj a Mária rádióval? Vallási rádió. Lehet szeretni, nem szeretni. De hogy állandóan
azt hozni fel példának mindenhova. Hát nemtom...ja, hogy felvásárolt pár frekit? A Klub mit csinál?
Vagy a Rise, vagy a Rádió 1, vagy a még kb. ezer másik. A Máriának is van célközönsége, max nem mi.
De ettől még nem kell utálni.
 #10729  Szerző: Andrew5

persze persze azért ennek nem sok értelme lenne hogy 2 mix egész nap aztán kalap. De azért máriát inkább ne..... :lol:
 #10728  Szerző: mg

igen, de megnézném, ha beadom pályázatba, hogy nonstop 24 órában két darab gagyimixet fogok váltogatni, megtapsolnák-e... mert az kb. éterszennyezés, majdhogynem inkább mária legyen akkormár :D
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 164