RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#16155  Szerző: LuciFerko

Szelerailway írta:Nos telefonon sikerült elérni őket,de a hölgy azt mondta,hogy nem tudnak erről a sajátos,időszakonként visszatérő hibáról,még senki sem jelezte feléjük.Azt ígérte utána néznek,de ezek után meglehetősen szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatosan.
na itt látszik, hogy milyen igényesek a hallgatók...
 #16154  Szerző: Szelerailway

Nos telefonon sikerült elérni őket,de a hölgy azt mondta,hogy nem tudnak erről a sajátos,időszakonként visszatérő hibáról,még senki sem jelezte feléjük.Azt ígérte utána néznek,de ezek után meglehetősen szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatosan.
 #16153  Szerző: Hiperbola

Igen arra gondolok. Örülök hogy nálad nincs gond.
 #16138  Szerző: Marlbi

Hiperbola írta:Sziasztok.

Én nagyon szeretem a sláger rádiót és elég sokat hallgatom és kíváncsi vagyok mi történik ezzel a rádióval. Érdeklődni szeretnék hogy a rossz minőség mitől lehet? Mitől ilyen a hangminőség?
A arra gondolsz hogy a slágernek mitől rossz a minősége? Nálam semmi probléma nincs ezzel a rádióval, kiválóan szól.
 #16134  Szerző: Hiperbola

Sziasztok.

Én nagyon szeretem a sláger rádiót és elég sokat hallgatom és kíváncsi vagyok mi történik ezzel a rádióval. Érdeklődni szeretnék hogy a rossz minőség mitől lehet? Mitől ilyen a hangminőség?
 #16133  Szerző: mlaszlo

Szelerailway írta:Üdv.minden régi fórumosnak!Időnként olvasgatlak benneteket.Ma sajna az itt emlegetett hibajelenség úgy érzem megint fennáll a Sláger esetében,pedig elvileg van technikus a reggeli adásban.Kapcsolgatva a rádiós vételi lehetőségeim között,itt megint valami borzasztó hangminőség fogadott.Érthetetlen.
Tegnap délután hallgattam egy kicsit és már akkor is ilyen rossz minősége volt. Legutóbb ha jól tudom 1 hónapja jelentkezett ez a hiba, akkor kb. 1,5-2 napig így szólt.
 #16132  Szerző: Szelerailway

Üdv.minden régi fórumosnak!Időnként olvasgatlak benneteket.Ma sajna az itt emlegetett hibajelenség úgy érzem megint fennáll a Sláger esetében,pedig elvileg van technikus a reggeli adásban.Kapcsolgatva a rádiós vételi lehetőségeim között,itt megint valami borzasztó hangminőség fogadott.Érthetetlen.
 #15857  Szerző: Attis

mg írta:de a sláger meg a danubius (meg a tv2, meg az rtl) problémázását se értem a témában, nagyon jól tudták 1997-ben, hogy mire váltanak jegyet, és 12 év után lejárhat a frekvenciaengedély.
illetve megérteném a problémázást akkor, ha értékes és színvonalas tartalom lett volna rajtuk, de nem. és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy az rtl gyakorlatilag törvénytelenül kapott országos frekit, az írisz rovására, ami viszont valóban értékes lehetett volna, de annak a történetnek már vége.
Az Írisz dologra spec. emlékszem. Miből gondolod, h ők lettek volna a "Messiások"? Sőt... Ők ugye elindultak a tv3 csatival. Amiből mi lett? A tulajt megette a tv2 tulaja.
 #15806  Szerző: mg

de a sláger meg a danubius (meg a tv2, meg az rtl) problémázását se értem a témában, nagyon jól tudták 1997-ben, hogy mire váltanak jegyet, és 12 év után lejárhat a frekvenciaengedély.
illetve megérteném a problémázást akkor, ha értékes és színvonalas tartalom lett volna rajtuk, de nem. és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy az rtl gyakorlatilag törvénytelenül kapott országos frekit, az írisz rovására, ami viszont valóban értékes lehetett volna, de annak a történetnek már vége.
 #15805  Szerző: Flash

Remek dolog lenne, ha ugrana a Láger meg a Gagyubiusz is és helyettük az EST és a Juventus lépne be. Csak attól félek, hogy ugyanúgy marad minden a régiben, és a két dögunalmas őskövület ugyanúgy megkapja a frekvenciákat rohadt sok évre, mint eddig.
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 149