RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#56749  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Exkluzív! Saját fejlesztésű világ szabadalmat tesztelt a BKV.
Nagyszüleimnek még van pont ugyanilyen székük :D
 #56748  Szerző: mlaszlo

Snake írta:Ha ez sem menne akkor másnak a lihegését szívnád, az lehet h még kellemetlenebb, egyébként nemhiszem h a combino hibája h nincs fűtés, sokkal inkább a lelkiismeretes vezetőé.
Én nem is mondtam, hogy a combino hibája, hogy nincs fűtés, biztos van benne, de valamiért nem használják. Azzal sem lenne baj, hogy működik ez a levegőztető, de ilyen hűvös időben már nem lenne szükség rá, hogy ekkora intenzitással működjön.
Ami kicsit meglepő, egyre több villamoson látom, hogy a belső kijelzők már nem működnek tökéletesen. Eltérő erősségűek, színűek a LED-ek, némelyiken pedig hibás a kijelző (pl. a feliratban olyan helyen is kigyullad a LED, ahol nem kellene). Én azt hittem, ezek azért tartósabbak lesznek.
Bár a többi járműhöz képest még mindig ezeken a legjobb a vizuális utastájékoztatás, a Volvo buszokon sorra mennek tönkre a belső kijelzők, a régi Fok-gyem-es buszok 90%-án pedig egyáltalán nem mennek, de amelyiken működik, ott is sokszor hibás és alig lehet kivenni, mi is van kiírva, hányas busz is érkezett a megállóba.
 #56737  Szerző: donder

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
 #56730  Szerző: Mauro

Exkluzív! Saját fejlesztésű világ szabadalmat tesztelt a BKV.

Kép
 #56713  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Télen is a klíma megy?
Ha nem is a klíma, de valami ventilátor megy folyamatosan az egész villamoson, mert hűvös levegőt fúj be, ami kimondottan kellemetlen, hogy az ember fejére és nyakába jön a hideg, ha valaki hosszabb távon utazik a combinoval.
Szerintem nem tudják használni ezt a berendezést, mert nyáron túl hűvös volt az utastérben, most pedig teljesen feleslegesen megy. Még azt se lehet mondani, hogy friss levegőt fúj be, mert a szellőzők nem igazán vannak takarítva, így kimondottan rossz a levegő a villamosokon.
Fűtés pedig egyáltalán nincs, 6-os villamos után kimondottan kellemes volt a régi típusú Tatra villamossal utazni a 18-ason, azon legalább érződött, hogy megy a fűtés.
A 4-esen megy néhány régi típusú, azokon nincs klíma, de borzasztó lepukkantak. Nem is tudom Budapest legmodernebb villamosai közé miért a leglepukkantabbakat teszik ki.
Amúgy ma nem tudom mi volt, de szinte mindegyik combino rángatva indult és állt meg, pedig általában finoman szoktak indulni és megállni is. Azt hittem egyedi eset, de ma 3 villamoson is ezt tapasztaltam.
A 6-os és a 4-es villamos ívét is elég érdekesen csinálták meg a budai oldalon, nem egészen sikerült megcsinálni, van benne egy törés, amin egy kellemeset ránt a villamos.
Miért nem olvassák el a használati útmutatóját? Vagy az se megy a BKV-nak?
 #56684  Szerző: Zsolt

Ha bárkit megvigasztal én mindig kellemesen és békésen utazgatok a kombínón, mindenféle probléma nélkül. Sőt, ha van üres hely, le is ülök!
 #56683  Szerző: Snake

Ha ez sem menne akkor másnak a lihegését szívnád, az lehet h még kellemetlenebb, egyébként nemhiszem h a combino hibája h nincs fűtés, sokkal inkább a lelkiismeretes vezetőé.
 #56674  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Télen is a klíma megy?
Ha nem is a klíma, de valami ventilátor megy folyamatosan az egész villamoson, mert hűvös levegőt fúj be, ami kimondottan kellemetlen, hogy az ember fejére és nyakába jön a hideg, ha valaki hosszabb távon utazik a combinoval.
Szerintem nem tudják használni ezt a berendezést, mert nyáron túl hűvös volt az utastérben, most pedig teljesen feleslegesen megy. Még azt se lehet mondani, hogy friss levegőt fúj be, mert a szellőzők nem igazán vannak takarítva, így kimondottan rossz a levegő a villamosokon.
Fűtés pedig egyáltalán nincs, 6-os villamos után kimondottan kellemes volt a régi típusú Tatra villamossal utazni a 18-ason, azon legalább érződött, hogy megy a fűtés.
A 4-esen megy néhány régi típusú, azokon nincs klíma, de borzasztó lepukkantak. Nem is tudom Budapest legmodernebb villamosai közé miért a leglepukkantabbakat teszik ki.
Amúgy ma nem tudom mi volt, de szinte mindegyik combino rángatva indult és állt meg, pedig általában finoman szoktak indulni és megállni is. Azt hittem egyedi eset, de ma 3 villamoson is ezt tapasztaltam.
A 6-os és a 4-es villamos ívét is elég érdekesen csinálták meg a budai oldalon, nem egészen sikerült megcsinálni, van benne egy törés, amin egy kellemeset ránt a villamos.
 #56662  Szerző: benjamin

Látszik hogy bkv.
 #56649  Szerző: Mauro

Télen is a klíma megy?
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 219