Snake írta:Ha ez sem menne akkor másnak a lihegését szívnád, az lehet h még kellemetlenebb, egyébként nemhiszem h a combino hibája h nincs fűtés, sokkal inkább a lelkiismeretes vezetőé.Én nem is mondtam, hogy a combino hibája, hogy nincs fűtés, biztos van benne, de valamiért nem használják. Azzal sem lenne baj, hogy működik ez a levegőztető, de ilyen hűvös időben már nem lenne szükség rá, hogy ekkora intenzitással működjön.
Ami kicsit meglepő, egyre több villamoson látom, hogy a belső kijelzők már nem működnek tökéletesen. Eltérő erősségűek, színűek a LED-ek, némelyiken pedig hibás a kijelző (pl. a feliratban olyan helyen is kigyullad a LED, ahol nem kellene). Én azt hittem, ezek azért tartósabbak lesznek.
Bár a többi járműhöz képest még mindig ezeken a legjobb a vizuális utastájékoztatás, a Volvo buszokon sorra mennek tönkre a belső kijelzők, a régi Fok-gyem-es buszok 90%-án pedig egyáltalán nem mennek, de amelyiken működik, ott is sokszor hibás és alig lehet kivenni, mi is van kiírva, hányas busz is érkezett a megállóba.