tomee írta:Én úgy vélem, ezek még kezdeti nehézségek, amiken idővel túl lesznek. Ha van a pletykáknak alapjuk, valami érdekes van kiépülőben, amire azért érdemes lesz odafigyelni.
Ugyanakkor kissé pesszimista is vagyok, mert a Rise féle zenei irányt tovább vinni, kissé erőltetett. Én nem értem a mai napig, hogy honnan jött az az elképzelés, hogy deephouse-t játszani fényes délben, széles körben népszerű lehet. Hogy ez egy széleskörű igényt elégít ki. Ez nem az én egyéni izlésficamom, ez tény. Hangulatilag nem illik oda. Karácsonyi dalokat sem játszik senki augusztusban.
Ilyen szempontból ideje lenne már egy kis szemléletváltásra, és szélesebb perspektívákra.
Már a Roxy topicban is felmerültek hasonló dolgok, sok hozzászólás tényleg nem hasraütés szerűen születik, valami viszonyítási alap van; régen nem voltak ilyen nüansznyi problémák. Mintha 10 év alatt visszafele fejlődött volna a rádiózás. Lehet anyagi okokra hivatkozni, de a felkészültség, a kreatívság és a szókincs nem attól függ, hogy mekkora pénz áll rendelkezésre.
A fenti gondolataiddal egyetértve írom, hogy igen, szerintem sem kéne déli 12 órakor deephouse-t játszani. De én ennél tovább mennék. Engem is nagyon irritál, hogy az összes rádió a Rise féle unalmas, elvont house-t majmolja, amiben semmi kreativitás, dallam nincs, csak a monoton zakatolás, vagy a nyálas nyekergés. Én ugyanis már rohadtul unom azt a zenei szerkesztést is, hogy rétegrádiókban (mert ezek elvileg azok lennének, hiszen csak elektronikus zenéket játszanak) olyan okádék mocskokat kell mindenkinek elviselnie, mint Afrojack, David Guetta, Avicii. Nem is lenne semmi baj ezekkel a szemetekkel, ha ezeket nem egy olyan hallgatói rétegen akarnák lenyomni, akik elvileg pont azért szeretnék hallgatni a rádióadót, mert már unja a waka wakát, a Rúzsa Magdit, és a többi szutykot. Erre mit kell folyton elviselnie? Az elektronikus zenét megszégyenítő, pénzéhes, populáris, igénytelen slágereket 2 perc alatt előállító majmokat. Ebben az országban tényleg semmi kreativitást nem tudnak felmutatni a zenei szerkesztők, mind ugyanazt a mocskot tudja csak adagolni. És az összes elektronikus zenét játszó rádióadó kivétel nélkül mind a suttyó, aluliskolázott segédmunkásokhoz szól, az értelmiségibb réteg felé egyik sem akar nyitni.