RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#82706  Szerző: DWC

tomee írta: Hiába a nagy vágyálmok, ha nincs mögötte érdemi elképzelés, szakember, no meg pénz.
Több pénz kell a közszolgálatisághoz, mint a bulvárhoz? :oops:
 #82605  Szerző: mlaszlo

admin írta:Ma van a csudaszombat az M2-n, a "gyerekcsatornává válás előszele".
A műsorba nem tudtam belenézni, csak utólag a port.hu-n látom, egész elfogadható műsort sikerült összehozni, egy dolog ami furcsa, hogy gyerekcsatornához képest szinte az összes műsor min. 6-os besorolású volt. :oops:
 #82601  Szerző: Attis

Jó volt az m2-n a Szimfonik Live. De az állandó kép- és hanghibák kicsit zavaróak voltak.
 #82596  Szerző: Zoey

Pont akartam kérdezni, hogy látott-e már valaki közmédiás plakátokat mostanában, de épp ma láttam kettőt Miskolcon.
Nem olyan jók szerintem. A műsorvezetők helyett a műsorcímeket tettem volna rá, mert ezek ar arcok csak közelről felismerhetők, és még ha látja is valaki, hogy kikről van szó, nem tudja, minek kapcsán vannak a plakáton, mert a lényeg, hogy megújul a közmédia nem nagyon látható.
Máshol láttatok ilyeneket, vagy más jellegű közmédiás plakátokat?
Lesz ezeknek ereménye, és az új műsorstruktúrának? Remélem igen, nagyon rájuk fér...
 #82588  Szerző: MTI

Nickman írta:Mikor indul a Duna2 ?
2011. október 3. (hétfő)
 #82487  Szerző: lali87

http://index.hu/kultur/media/2011/09/22 ... _az_m1-et/

"...Úgy tudjuk viszont, hogy - feltehetően az alacsony nézettségre hivatkozva - megszüntették az egykori KDNP-s szóvivő, Halász Zsuzsa Jelfogó című műsorát, Halásznak pedig a Kossuth Rádióban ajánlottak új feladatokat....."

Valahogy miért nem csodálkozok :-) A pörgős és érdekes Szempont helyett ez az ókomunista gagyi műsor...egy pár öregen kívül tuti senki nem nézte...

Így az előzetesek alapján talán végre újra nézhető lesz az M1 :-) Drukkolok nekik.
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 235