Szabi írta:annak külön van valahol adó, vagy tévéátjátszónál van?Pasa írta:Országosok onnan jönnek.Kivéve a Bartók... vajon miért?
Pasa írta:Országosok onnan jönnek.Kivéve a Bartók... vajon miért?
Pasa írta:Na jó de az összes adó ehhez kapcsolódik mármint onnan jön? Azt hittem, mindegyiknek sajátja van.Zoey írta:Ott van fent válasz: festik az avasi tornyot.newman írta:Miskolcon és környékén a 103.8 MHz-en az MR1 se lesz délután 13-tól kb. 21 óráig, mert festik a tornyot. 07.06-ig van ütemezve a festés.Én nem értem miért, de nekem ma nem csak ez nem jött. Se a Sláger, se a Danubius, se a... na jó azt mondom, ami volt: csak a Juventus, Origo, Eper, Bartók és a Sztár FM. Mi történt?!?
Zoey írta:Ott van fent válasz: festik az avasi tornyot.newman írta:Miskolcon és környékén a 103.8 MHz-en az MR1 se lesz délután 13-tól kb. 21 óráig, mert festik a tornyot. 07.06-ig van ütemezve a festés.Én nem értem miért, de nekem ma nem csak ez nem jött. Se a Sláger, se a Danubius, se a... na jó azt mondom, ami volt: csak a Juventus, Origo, Eper, Bartók és a Sztár FM. Mi történt?!?
newman írta:Miskolcon és környékén a 103.8 MHz-en az MR1 se lesz délután 13-tól kb. 21 óráig, mert festik a tornyot. 07.06-ig van ütemezve a festés.Én nem értem miért, de nekem ma nem csak ez nem jött. Se a Sláger, se a Danubius, se a... na jó azt mondom, ami volt: csak a Juventus, Origo, Eper, Bartók és a Sztár FM. Mi történt?!?