RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#21405  Szerző: operator

Most se jön az egyik országos se. Kivéve a Juventust mert annak nem a kilátóban van az átjátszója tudomásom szerint.
 #21401  Szerző: nyikolaj

A Bartók se jött egy darabig Miskolcon.
 #21323  Szerző: mg

Szabi írta:
Pasa írta:Országosok onnan jönnek.
Kivéve a Bartók... vajon miért?
annak külön van valahol adó, vagy tévéátjátszónál van?
 #21276  Szerző: MrG

Pasa írta:Országosok onnan jönnek.
Kivéve a Bartók... vajon miért?
 #21275  Szerző: Pasa

Országosok onnan jönnek.
 #21273  Szerző: Zoey

Pasa írta:
Zoey írta:
newman írta:Miskolcon és környékén a 103.8 MHz-en az MR1 se lesz délután 13-tól kb. 21 óráig, mert festik a tornyot. 07.06-ig van ütemezve a festés.
Én nem értem miért, de nekem ma nem csak ez nem jött. Se a Sláger, se a Danubius, se a... na jó azt mondom, ami volt: csak a Juventus, Origo, Eper, Bartók és a Sztár FM. Mi történt?!?
Ott van fent válasz: festik az avasi tornyot.
Na jó de az összes adó ehhez kapcsolódik mármint onnan jön? Azt hittem, mindegyiknek sajátja van.
 #21272  Szerző: Pasa

Zoey írta:
newman írta:Miskolcon és környékén a 103.8 MHz-en az MR1 se lesz délután 13-tól kb. 21 óráig, mert festik a tornyot. 07.06-ig van ütemezve a festés.
Én nem értem miért, de nekem ma nem csak ez nem jött. Se a Sláger, se a Danubius, se a... na jó azt mondom, ami volt: csak a Juventus, Origo, Eper, Bartók és a Sztár FM. Mi történt?!?
Ott van fent válasz: festik az avasi tornyot.
 #21270  Szerző: Zoey

#21244  Szerző: newman

Miskolcon és környékén a 103.8 MHz-en az MR1 se lesz délután 13-tól kb. 21 óráig, mert festik a tornyot. 07.06-ig van ütemezve a festés.
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 167